Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Constandache este artizanul primei victorii din retur

Cu sabia lui Damocles deasupra capului, gazdele au abordat destul de prudent partida cu Rocar, primul obiectiv al elevilor lui Sandu Minciu fiind acela de a nu primi gol.
Viitorul a fost in grafic din acest punct de vedere, dar putea pleca la cabine si cu un avantaj de un gol, daca Bratosin nu tintea bara la penalty-ul acordat gazdelor dupa un fault in careu asupra lui Balta.
Bucurestenii au irosit doua ocazii de a deschide scorul, dar si gazdele au trecut din nou, in tot atitea rinduri, pe linga gol.
In minutul 37, Bratosin a ramas singur cu portarul advers, dar a sutat pe linga poarta, iar dupa citeva minute l-a imitat Tanase.
Gazdele au ramas in opt jucatori de cimp in ultimul minut de joc al primei reprize dupa ce arbitrul de centru i-a eliminat in aceeasi faza pe Balta si Tanase, iar partea a doua a intilnirii se anunta una infernala pentru elevii lui Minciu.
Numai ca Rocarul nu a mai fost echipa puternica de altadata si nu a stiut sa fructifice superioritatea numerica in partea a doua a partidei.
Ba chiar mai mult, desi a evoluat in inferioritate, Viitorul a reusit un contraatac periculos in minutul 65, unul dintre aparatorii Rocarului a jucat mingea cu mina in propriul careu si arbitrul de centru a aratat pentru a doua oara punctul cu var.
Singurul care a avut curajul sa-si asume responsabilitatea de a executa penalty-ul a fost Constandache si scorul a devenit 1-0 pentru gazde.
Cu toate ca a beneficiat in teren si de sprijinul antrenorului, Robert Nita, Rocar nu a avut puterea de a restabili egalitatea si formatia din Insuratei a obtinut un succes foarte important care, pentru moment, a scos-o din zona "nisipurilor miscatoare".

Viitorul: Constandache - Matei, Musat, Paraschiv, Bogdan - State (min. 85: Preda), Tanase, Vioreanu, Bratosin - Balta, Gatiu (min. 78: Berceanu)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii