Mergi la conţinutul principal

Consiliul Județean a lansat licitația pentru reabilitarea Spitalului Județean (corp A). Suma totală: 9 milioane euro

• investiția este finanțată din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional, iar ofertele se depun până pe 4 decembrie • durata de execuție a lucrărilor este de 24 luni de la semnarea contractului cu firma câștigătoare

 

Marea reabilitare a pavilionului A al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Brăila a intrat în linie dreaptă! Vorbim despre corpul principal al unității spitalicești, de pe Șoseaua Buzăului nr. 2, investiția fiind așteptată de mulți ani de brăilenii care își doresc asistență medicală de calitate. Iar pentru ca Spitalul Județean să poată oferi condiții moderne, Consiliul Județean ”pune la bătaie” suma de 9 milioane euro.

Așa cum arată licitația lansată la finalul lunii octombrie în Sistemului de Achiziții Publice, suma totală de 44.966.617 lei (fără TVA) va fi alocată de CJ Brăila pentru încheierea unui contract ce are ca obiectiv ”Reabilitare și anvelopare pavilion A (constructiile C1, C2, C3)”. Valoarea totala estimată la 44.966.617,02 lei, fara TVA este compusă din: cheltuieli pentru construcții și instalații – peste 9,5 milioane; cheltuieli cu dotările (utilaje, echipamente cu și fără montaj, dotări) – aproape 10 milioane lei; cheltuieli conexe investiției de bază - peste 24 milioane lei; cheltuieli pentru asigurarea utilităților necesare obiectivului – peste 1 milion lei; organizare de santier – peste 122.000 lei.

Reabilitarea și eficientizarea energetică a construcțiilor C1, C2 și C3 din Pavilionul A al Spitalului Județean de Urgență Brăila are loc în cadrul unui proiect finanțat din fonduri europene, prin Programului Operațional Regional 2014-2020 “Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice și în sectorul locuințelor”. Obiectivul proiectului vizează atât creșterea eficienței energetice a clădirii pavilionului A, cât și reabilitarea și refuncționalizarea spațiilor.

Societățile interesate pot depune oferte până pe data de 5 decembrie. După atribuirea contractului, firma desemnatăștigătoare va trebuie să realizeze lucrările în doi ani. Criteriul de atribuire este ”cel mai bun raport calitate-preț”.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro