Mergi la conţinutul principal

Consiliul Județean finanțează promovarea Brăilei multietnice

*  “Un singur oraș, mai multe culturi” este  un proiect ”Cinefeel” care primește un ajutor consistent de la CJ * proiectul are ca scop îmbunătățirea vieții socio-culturale și promovarea istoriei Brăilei, peste 800 de brăileni urmând să fie implicați în diverse activități

 

Asociația Culturală ”CineFeel” Brăila a lansat oficial proiectul “Un singur oraș, mai multe culturi”. Derulat în perioada septembrie – noiembrie 2021, proiectul are ca scop îmbunătățirea vieții socio-culturale, promovarea istoriei Brăilei și modul cum diversitatea culturală a ajutat la dezvoltarea acestuia și, nu în ultimul rând, încurajarea folosirii pe scară largă a filmului ca instrument educațional.

Proiectul se desfășoară în municipiul Braila și în patru comune din județ -Unirea, Mărașu, Tichilești și Tufești, iar beneficiari direcți vor fi 800 de persoane, cei mai mulți tineri cu vârste între 14 – 35 ani.

”Activitățile principale ale proiectului sunt: realizarea Brăila Film Festival – ediția a III-a, derularea unei caravane culturale care cuprinde o expoziție itinerantă despre Dunăre și istoria Brăilei, în diferite locații din județul Brăila (continuăm caravana începută anul trecut), organizarea unui eveniment “Oameni de cultură brăileni” pe care îl vom susține în școlile participante la proiect, dezbateri, workshopuri”, transmite CineFeel printr-un comunicat de presă.

Proiectul “Un singur oraș, mai multe culturi” este finanțat de Consiliul Județean Brăila prin,”Programul pentru finanțarea nerambursabilă a activităților nonprofit de interes județean pentru anul 2021”, domeniul “Cultură”. Valoarea proiectului este de 31.000 lei din care 27.900 lei finanțare de la Consiliul Județean și 3.100 lei finanțare proprie.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro