Mergi la conţinutul principal

Consiliul Judeţean a promovat turismul brăilean la târgul de profil din capitală

Firma Consiliului Judeţean, SC "Rocreativ Trade" a participat în weekendul abia încheiat la Târgul de Turism al României, organizat la Romexpo Bucureşti, având amenajat un stand în cadrul căruia a promovat principalele atracţii turistice ale judeţului. "Standul nostru a promovat meşteşuguri locale şi exponate realizate în cadrul Centrului de Creaţie Brăila, oferta de croaziere pe Dunăre cu nava Ovidiu, ecoturism în Balta Mică a Brăilei şi programe pentru turism ecumenic. Ne-am bucurat de un număr mare de vizitatori, peste o mie, după numărul materialelor publicitare pe care le-am oferit, şi de un real interes din partea acestora pentru vizite individuale sau pentru a opera programe turistice în zona noastră", ne-a declarat Reliana Bogdan, directorul societăţii "Rocreativ Trade". De asemenea, sursa citată a mai spus că au fost purtate discuţii cu o serie de turoperatori cărora compania le-a propus organizarea de workshop-uri de lansare zonală a programelor pe care le operează, în cadrul unei croaziere pe Dunăre, cu nava "Ovidiu". "Invitaţii asemănătoare au fost lansate şi reprezentanţilor ambasadelor Iordaniei, Turciei şi Marocului pe care i-am invitat să descopere frumuseţea cadrului natural şi antropic al judeţului nostru. Am preluat sugestii privind intensificarea promovării zonei şi de organizare a unor structuri de primire turistică la standarde civilizate, atât în oraş, cât şi în Staţiunea Lacu Sărat, obiective care se regăsesc şi în preocupările actuale şi de perspectivă ale autorităţilor locale şi sper că vom fi o prezenţă activă pe piaţa de profil", a încheiat Reliana Bogdan.
"Rocreativ Trade" a luat fiinţă în data de 22 noiembrie 2013 la iniţiativa fostului şef de judeţ, Gheorghe Bunea Stancu, ca o societate comercială cu răspundere limitată, având ca asociat unic Unitatea Administrativ Teritorială Judeţul Brăila. Devenită ulterior membră a Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Brăila, compania a primit rolul de a gestiona şi exploata economic imobilele aflate în proprietatea judeţului.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro