Mergi la conţinutul principal

Consiliul Judeţean are nevoie de muncitori calificaţi pentru Direcţia Tehnică şi Lucrări Publice

• candidaţii vor susţine o probă scrisă şi un interviu

 

Patru posturi de muncitor calificat au fost scoase la concurs de Consiliul Judeţean Brăila. Locurile vacante - unul de muncitor calificat treapta II şi trei de muncitor calificat treapta III - sunt la Serviciul Lucrări Întreţinere, din cadrul Direcţiei Tehnice şi Lucrări Publice.

Pentru postul de muncitor treapta II sunt necesare minimum 8 clase, certificat de calificare profesională/atestat/diplomă de absolvire în domeniul electromecanicii şi cel puţin 7 ani experienţă în acest domeniu. Pentru alte două posturi de muncitor treapta III, cerinţele sunt: minimum 8 clase, certificat de calificare profesională/atestat/diplomă de absolvire de asfaltator şi vechime de cel puţin 4 ani în asfaltări. Pentru cel de-al patrulea post se cer minimum 8 clase, certificat de calificare profesională/atestat/diplomă de absolvire în domeniul utilaje pentru construcţii şi minimum 4 ani experienţă în domeniu.

Candidaţii vor susţine o probă scrisă pe 23 aprilie, iar pe 25 aprilie se vor prezenta la interviu.

Mai multe detalii despre acest concurs sunt disponibile pe pagina de internet a Consiliului Judeţean. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul CJ, din Piaţa Independenţei, nr. 1, etaj 1, camera 116, telefon 0239.619.600.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro