Skip to main content

Consiliul Concurentei monitorizeaza ajutoarele de stat acordate parcurilor industriale

Consiliul Concurentei, a anuntat ca prin inspectoratele de concurenta teritoriale, a demarat o actiune de monitorizare a ajutoarelor de stat de care au beneficiat administratorii parcurilor industriale. Dupa cum se arata intr-un comunicat de presa al consiliului, actiunea are ca scop evaluarea ajutoarelor de stat acordate administratorilor parcurilor industriale si agentilor economici care activeaza in cadrul parcurilor, verificarea conditiilor de acordare a ajutoarelor de stat regional (pina la receptia finala), precum si efectul utilizarii acestora. In cazul Parcului Industrial din Zona Libera Braila - singurul parc industrial din Braila -, dat fiind faptul ca este nefunctional inca, inspectorii de concurenta vor extinde monitorizarea pe partea de ajutoare de stat la agentii economici care isi desfasoara activitatea in perimetrul zonei libere.
Aceasta actiune se desfasoara in vederea actualizarii raportului de monitorizare a ajutoarelor de stat parcurilor industriale, in temeiul OG nr 65/2001 cu modificarile si completarile ulterioare si ale Legii 571/2003 privind Codul Fiscal.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu