Mergi la conţinutul principal

Consilierii municipali PSD - satui de atitudinea primarului in cadrul sedintelor CLM

Consilierii municipali PSD sint nemultumiti de modul in care sint tratati de catre primarul Cibu in cadrul sedintelor de CLM. Acestia au declarat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu considera normala atitudinea primarului fata de ei si i-au solicitat acestuia sa isi revizuiasca comportamentul. Nu e nomal ca de fiecare data cind un consilier PSD intervine sa apara imediat si o reactie negativa. Avem, ca toti consilierii, dreptul la interventii... Se incearca sa ni se puna pumnul in gura si noi nu sintem de acord cu asa ceva, a precizat consilierul Alexandru Coada. Acesta a mai adaugat ca nu apreciaza nici modul in care sint trasi de urechi de catre primar ori de cite ori vin cu cite o propunere sau fac cite o solicitare: "De exemplu, la prezentarea planului era nevoie si de o analiza a situatiei municipiului. Lucru care nu s-a intimplat si pentru care ne-au sarit in cap. Dar daca stam bine sa ne gindim, pina la urma, primarul ar fi trebuit sa faca anual o prezentare a situatiei municipiului pe care evident ca nu a facut-o. Asa cum viceprimarii au obligatia sa prezinte un raport al activitatii si primarul are, si pina acum nu a facut-o. Nu ne-a informat nici despre modul in care se duc la indeplinire hotaririle de CLM . Nu ni se raspunde niciodata la nimic. Exista acest prost obicei de a nu ni se raspunde". Totodata, Coada a tinut sa atraga atentia conducerii municipalitatii, care recent s-a aratat deranjata de faptul ca, uneori, participa la sedintele de CLM si iau cuvintul simpli cetateni, ca sedintele sint publice si prin urmare orice cetatean al Brailei are dreptul sa participe: "Degeaba s-au suparat viceprimarii, primarul si alti citiva consilieri ca mai vine din cind in cind cite un cetatean sa isi expuna pasul aici. Le reamintesc ca sedintele sint publice si e dreptul brailenilor sa participe. Si pina la urma, din 19 sedinte cite au fost pina acum, au venit doar 3 - 4 cetateni in cadrul CLM..."
La rindul sau, consilierul George Chirita, a declarat ca s-a saturat sa il tot auda pe primar cum li se adreseaza in toate modurile consilierilor: "De cite ori vrem sa spunem cite ceva sintem ba mincinosi, ba nu avem habar despre ce vorbim, ba nu sintem sanatosi. De parca tot ce spune primarul e bun si trebuie luat ca atare. Asa ca avem si noi niste solicitari: sa ne respecte, sa schimbe tonul cu care vorbeste in CLM si sa citeasca regulamentul de functionare al CLM, unde scrie ca prezenta primarului nu este obligatorie".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro