Mergi la conţinutul principal

Consilierii municipali ignoră problema traseiştilor

Situaţia ciudată creată de cei doi consilieri municipali ex-PUER, Dan Păun şi Paul Creţu pare să persiste în CLM Brăila, niciunul dintre membrii miniparlamentului local nedorind să tranşeze problema. Deşi secretarul municipiului, Ion Drăgan, anunţa că problema celor doi ex-PUER-işti va fi tratată după votarea procesului verbal de la şedinţa din luna iulie, subiectul a fost ignorat total. Ambii consilieri autoproclamaţi independenţi au participat ieri la lucrările şedinţei ordinare a Consiliului, fără măcar să se facă vreo referire la acest subiect. Concret, toate proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi au trecut pe bandă rulantă, aproape fără niciun fel de dezbatere sau interes din partea celor prezenţi. Mai mult, doar 19 consilieri din cei 27 au participat la întâlnire, ceilalţi 8 fiind absenţi motivat, inclusiv cei doi PDL-işti Simona Drăghincescu şi Marian Fusea. Întrebat în legătură cu absenţa celor doi, preşedintele democrat liberal Alexandru Nazare a punctat că Drăghincescu a informat că va fi plecată din localitate, însă de Marian Fusea nu ştie nimic. Cu toate acestea, deputatul a ţinut să facă un comentariu în privinţa situaţie celor doi consilieri foşti ecologişti. "Noi am ridicat problema de mai multe ori prin Simona Drăghincescu. Suntem primii care am făcut-o. Noi tot vorbim de problema asta în ultimele 3-4 şedinţe. Am tot vorbit, dar dacă primarul vrea să ţină în braţe toţi traseiştii, e problema lui. Dacă îi place să lucreze cu traseişti... E stilul domnului primar de lucru. Eu prefer să evit să lucrez cu traseişti. Eu vreau să îmi creez majorităţi sănătoase nu cu oameni care trec pe la 20 de partide sau sunt capabili să treacă de azi-mâine în orice partid", a declarat Nazare.

Drăghincescu îi atacă pe ex-PUER-işti de pe Facebook

Aflată în concediu pe litoral, PDL-ista Simona Drăghincescu nu s-a putut abţine de la comentarii în legătură cu subiectul prezenţei în CLM a celor doi consilieri care şi-au pierdut sprijinul partidului. Mai exact, aceasta a postat un comentariu pe site-ul "Obiectiv - Vocea Brăilei" la articolul "Opriţi Traseiştii!", publicat în ediţia de ieri a cotidianului nostru, criticând în termeni duri situaţia creată în consiliu. "Stimate fost «coleg» Păun! Vă spun «fost» pentru că după părerea mea nu-mi mai sunteţi coleg încă din luna martie 2014 de când partidul din care făceaţi parte (PER) v-a retras sprijinul politic urmând să vă pierdeti legal mandatul... Dar cum să aprobe PSD-ul prin dl. Simionescu să scoată un consilier foarte loial din CLM când tocmai ei - PSD - l-au făcut consilier? Niciodată! (...) În rest .. aţi funcţionat «legal» până v-aţi declarat independent ca apoi să vă înscrieţi în alt partid, altul decât cel din care făceaţi parte adică PER... Nu ştiu cine vă consiliază, dar vă consiliază prost şi fără rost! Aţi fost membru PUER, aţi fost absorbit de către PER, partid care v-a retras sprijinul politic în martie 2014, dar deoarece această adresă nu a ajuns niciodată la Primăria Brăila, din punct de vedere legal aceasta nu există. Aţi făcut însă o altă mare greşeală: din dorinţa de a vă împăuna cu funcţii cât mai înalte v-aţi înscris în alt partid, PLR-ul ăsta al lui Tăriceanu, ceea ce duce automat la pierderea calităţii de consilier local sau judeţean!", se arată în postarea lui Drăghincescu.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro