Mergi la conţinutul principal

Consilierii județeni au aprobat cotizația pentru ADI pe infrastructură

* este vorba despre Asociația de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) pentru infrastructura de transport de interes strategic în zona de Est și Sud, din care fac parte județele Galați, Brăila, Călărași și Ialomița * în cadrul acestei Asociații se încearcă realizarea Drumului Expres TransRegio Galați-Brăila, precum și aeroportul regional de la Braniștea

 

Membrii Consiliului Județean Brăila au aprobat cotizația instituției pentru acest an în cadrul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) pentru infrastructura de transport de interes strategic în zona de Est și Sud, din care fac parte și județele Galați, Călărași și Ialomița. Discutăm despre Asociația prin intermediul căreia se încearcă realizarea unor proiecte importante, precum Drumul Expres TransRegio Galați - Brăila, care va trece prin Viziru, Bărăganu, Slobozia, Drajna, Chiciu (Autostrada A2) sau despre Aeroportul Regional Galați - Brăila de la Braniștea (inițiativă a doar două județe din cele patru). Revenind la cuantumul cotizației, potrivit proiectului aprobat de consilierii județeni, este vorba despre 1.000.000 lei din partea CJ Brăila pentru anul 2022.

Trebuie reamintit și că în luna ianuarie când s-a aprobat pentru prima dată înființarea ADI pentru infrastructură, toate unitățile administrativ-teritoriale membre au anunțat că vor aloca 250.000 lei doar pentru etapa respectivă

Proiectul privind cuantumul cotizației a fost aprobat în unanimitate, în cadrul ședinței ordinare a CJ Brăila din 28 februarie.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro