Mergi la conţinutul principal

Consilier municipal pentru o lună şi jumătate

• consilierii municipali au aprobat, recent, vacantarea locului din CLM Brăila a avocatului Bogdan Botea, care a demisionat • în locul său a venit PND-ista Mariana Leca Novac

 

Consiliul Local Municipal Brăila a fost reîntregit. Mai exact, în şedinţa extrodinară din 7 august, consilierii municipali au aprobat, în unanimitate, vacantarea locului lăsat liber de PND-istul Bogdan Botea, după ce acesta a decis să demisioneze. Pe fotoliul său a venit următoarea pe lista cu care Partidul Naţional Democrat Brăila s-a înscris la CLM în timpul Alegerilor Locale din 2016: Mariana Leca Novac. Pe scurt, preşedintele comisiei de validare, viceprimarul Doiniţa Ciocan, a precizat că, după analiza documentelor aflate la mapă, membrii comisiei au concluzionat că Novac întruneşte condiţiile legale pentru a intra în CLM Brăila. Ulterior, consilierii au validat candidatura, iar PND-ista şi-a depus jurământul. Evenimentul a avut loc într-un cadru puţin special, pricinuit de pandemia de coronavirus. Mai exact depunerea jurământului a avut loc prin videoconferinţă. După aceea, Novac a participat la restul lucrărilor şedinţei.

Aceasta a ocupat poziţia 7 pe lista PND Brăila, iar potrivit informaţiilor pe care le-a oferit la momentul alegerilor locale 2016, este de profesie analist programator, având ocupaţia de director comercial.

Reamintim că Bogdan Botea a demisionat din CLM Brăila, la finele lunii iulie, în contextul în care şefa PND Brăila, Simona Drăghincescu demisionase din Consiliul Judeţean, iar aceasta a fost de acord să îi ia locul. Cu toate acestea, în şedinţa în care locul său urma să fie validat, un alt membru PND, aflat înaintea lui Botea pe listă a revendicat poziţia, iar proiectul a fost amânat.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro