Mergi la conţinutul principal

Consilier judeţean validat cu o lună înainte de încheierea mandatului

• este vorba despre avocatul Carmen Marin, din partea Partidului Naţional Democrat • mandatul acesteia a fost validat, luni, 31 august, în şedinţa ordinară a CJ Brăila • prin această mutare, Bogdan Botea care demisionase din CLM Brăila pentru un fotoliu în Consiliul Judeţean, a rămas pe dinafară

 

Schimbări de componenţă la nivelul Consiliului Judeţean Brăila pe final de mandat. Avocatul Carmen Marin, din partea Partidului Naţional Democrat Brăila, a ocupat poziţia lăsată liberă de către fosta sa şefă de partid, Simona Drăghincescu, în prezent subprefect. Interesant este că, aşa cum se precizează şi în raportul proiectului de hotărâre, în şedinţa din 30 iulie a CJ Brăila, pe ordinea de zi, fusese înscris un punct care viza validarea mandatului de consilier judeţean al avocatului Bogdan Botea (care a demisionat din CLM Brăila la vremea respectivă, pentru a veni în CJ în locul Simonei Drăghincescu). Totuşi, înainte ca mandatul lui Botea să fie validat, Carmen Marin (care ocupă o poziţie înaintea acestuia pe lista cu care PND s-a înscris la CJ în timpul alegerilor locale din 2016) şi-a revendicat poziţia printr-o adresă înaintată instituţiei. Ca urmare a acestui lucru, preşedintele CJ Brăila, Francisk Chiriac a solicitat amânarea votului proiectului privind validarea mandatului lui Botea. Astfel, în şedinţa ordinară de luni, 31 august, a consilierilor, mandatul lui Carmen Marin a fost validat iar aceasta şi-a depus jurământul, după care a participat la lucrările plenului.

“Felicitări, doamnă consilier! Succes în puţinele şedinţe pe care le mai avem”, i-a transmis Chiriac PND-istei, după depunerea jurământului.

Ulterior, Carmen Marin a postat, la rândul său, un mesaj pe reţelele de socializare în care s-a arătat încântată de experienţa participării la o primă şedinţă a CJ Brăila.

“Astăzi mă gândesc să mulţumesc pentru încredere... doamnei Simona Drăghincescu, domnului Traian Adrian, domnului Iordache Cătălin, domnului Preşedinte al CJ, colegilor din CJ, dar în cel dintâi rând oamenilor care au votat acum 4 ani partidul din care fac parte, PND. Aşadar, astăzi am depus un jurământ, după care, pentru foarte scurt timp, o să îndeplinesc funcţia de consilier judeţean. Este o onoare pentru care mulţumesc...”, a scris aceasta pe pagina de Facebook, manifestându-şi totodată încântarea în legătură cu faptul că o parte dintre proiectele adoptate în şedinţă va deservi comunitatea brăileană.

Ca urmare a validării mandatului de consilier judeţean a PND-istei Carmen Marin, avocatul Bogdan Botea a rămas pe dinafară. Acesta preciza, în luna iulie, că a decis să demisioneze din CLM şi să acceadă la fotoliul de consilier judeţean ca urmare a unei decizii politice, luate la partid.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro