Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Conservatorii braileni sustin aminarea alegerilor europarlamentare

Presedintele Partidului Conservator Braila, Gheorghi Obreja, considera ca propunerea premierului de a amina alegerile europarlamentare este cea mai buna solutie in acest moment. Obreja a precizat ca partidul pe care il reprezinta a solicitat aminarea alegerilor pentru Parlamentul European inca de la consultarile cu premierul Tariceanu: "Salutam si sustinem decizia primului ministru privind decizia de suspendare a alegerilor europene. Este solutia cea mai buna pentru Romania si pentru cetatenii romani in acest moment de mare criza politica. PC va face toate demersurile legale pentru introducerea votului uninominal, incepind chiar cu alegerile europarlamentare".
Obreja a mai adaugat ca, din punctul sau de vedere, de vina pentru dezechilibrul din cadrul climatului politic romanesc este numai PD, care, dupa parerea sa, ar face mai bine sa iasa de la Guvernare: "Noi credem ca PD paraziteaza Guvernul. Ne mentinem ideea de a introduce o motiune de cenzura la adresa Guvernului, daca premierul nu va face o restructurare care sa dea nastere unui guvern monocolor PNL". Precizam ca filiala braileana PC a strins 9.500 de semnaturi de la alegatorii din judet, pentru sustinerea listei de candidati a partidului pentru alegerile europarlamentare.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii