Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Confruntari intr-o tabara de refugiati palestinieni din Liban

Trupele libaneze s-au confruntat, duminica dimineata, cu militanti avind legaturi cu al-Qaida, in nordul Libanului, unde cel putin 19 persoane au fost ucise dintre care 11 militari, au anuntat surse medicale si din serviciile de securitate, citate de Reuters.
Un ministru libanez a declarat ca luptele cu gruparea Fatah al-Islam, despre care Guvernul afirma ca ar fi sustinuta de Siria, par a fi menite sa impiedice demersurile ONU pentru crearea unui tribunal international pentru anchetarea crimelor politice din Liban.
Cei 11 militari au fost ucisi in apropierea taberei de refugiati palestinieni Nahr al-Bared, de linga Tripoli, precum si in urma unui atac asupra unei patrule militare comis la al-Qalamoun, a declarat o sursa din serviciile de securitate.
Patru membri ai gruparii Fatah al-Islam au fost ucisi in tabara de refugiati, unde locuiesc 40.000 de palestinieni. Surse medicale din interiorul taberei au declarat insa ca patru civili, dintre care doi copii, au fost ucisi, iar alte 45 de persoane au fost ranite.
Gruparea Fatah al Islam a amenintat ca "va deschide portile focului" in Liban si a cerut armatei sa se abtina de la "actiuni provocatoare".
Autenticitatea comunicatului gruparii Fatah al-Islam nu a putut fi confirmata, dar limbajul folosit este similar celui utilizat in alte anunturi anterioare.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii