Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Conflicte in lant in satele din judet

Dupa ce au baut bine la barul din localitate, mai multe persoane din satul Drogu, comuna Galbenu, s-au incaierat in fata casei unui localnic. Scandalul s-a produs, simbata seara, la ora 23.00, pentru calmarea spiritelor fiind necesara interventia agentilor de politie.
In urma primelor verificari s-a stabilit ca, in aceeasi seara, in timp ce se aflau in zona barului din satul Drogu, numitii Paul I., de 25 de ani, Claudiu I., 28 de ani, Valentin T., 26 de ani, Gigel S., 30 de ani), Ionut I., 23 de ani, Ionut A.,18 ani, Ion I., 48 ani, toti din satul Drogu, au avut o disputa verbala cu alti doi localnici, Constantin S. si cumnatul sau Gabriel A.. Dupa ce s-au certat bine, acestia din urma au plecat acasa pentru a pune capat conflictului. Ulterior, cele sapte persoane sus-amintite s-au deplasat la locuinta celor doi unde a si avut loc incaierarea. In timpul acesteia, Paul I. si Gigel S. au suferit leziuni corporale usoare. In prezent, oamenii legii efectueaza cercetari pentru a stabili gradul de vinovatie al fiecarei persoane implicate in scandal, urmind ca apoi sa se ia masurile legale ce se impun.
In noaptea de simbata spre duminica, la ora 2.30, un alt conflict a izbucnit intre mai multi localnici din satul Tepes Voda. Un tinar de 28 de ani, Cristian B., a fost agresat fizic de doua persoane, in timp ce se afla pe raza localitatii respective. Sesizati despre acest incident, politistii din comuna Movila Miresii s-au prezentat la fata locului pentru cercetari. Astfel, au fost identificati agresorii, Constantin C., de 19 ani si Gelu C., de 26 de ani, tot din satul Tepes Voda. In ciuda loviturilor primite, tinarul batut a refuzat interventia Serviciului de Ambulanta si internarea in spital, motiv pentru care a fost anuntata familia acestuia, care s-a deplasat urgent la locul incidentului. Pentru a scapa, cei doi agresori s-au ascuns in curtea locuintei unui consatean, unde, in urma unui conflict cu membrii familiei partii vatamate, au fost distruse 3 ferestre ale imobilului. Politistii au luat masuri de aplanare a starii conflictuale si au intocmit dosar penal.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii