Mergi la conţinutul principal

"Conferinta structurilor sportive brailene" - editia 2008

Din initiativa Directiei pentru Sport a Judetului, astazi, la sala Polivalenta va avea loc prima editie a "Conferintei structurilor sportive brailene".
Aceasta actiune are ca obiective principale imbunatatirea imaginii structurilor sportive, oferirea unui cadru de dezbatere referitor la problemele cu care se confrunta cluburile, asociatiile sportive si asociatiile pe ramuri de sport.
Structurile sportive participante la aceasta conferinta isi vor prezenta si promova activitatile proprii prin materiale promotionale, extrase din presa, palmares, rezultate sportive, inscriptionari cu adresele de contact, cupe, trofee, distinctii diplome sau alte forme de prezentare vizuala.
Standurile de prezentare vor putea fi vizitate de publicul din Braila astazi, incepind cu ora 17.00.
Pentru aceasta editie si-au anuntat participarea urmatoarele structuri sportive: CS Atlas Braila, CS Orizont 64, CS Boxul Brailean, CS Mak Motor Sport, CS Cuza Sport Braila, Fundatia Hobby Autosport Braila, CS Electro, CS Rugby Club Braila, CS Aikido, Asociatia Judeteana de Sah, Asociatia Judeteana de Fotbal, Asociatia Judeteana de Go, Asociatia Judeteana de Atletism si Liceul cu Program Sportiv.

Programul manifestarii:
- ora 17.00 - Deschiderea oficiala a "Conferintei structurilor sportive brailene" si vizitarea standurilor de prezentare impreuna cu mass-media.
- ora 17.30 - Desfasurarea conferintei propriu-zise. Vor avea loc dezbateri a caror tematica este "Parteneriatul public-privat, instrument de colaborare pentru performanta sportiva".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu