Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Conducerea FC Rapid vrea sa introduca o clauza de reziliere in contractul lui Coman

Portarul echipei Rapid, Danut Coman, a declarat, vineri, agentiei MEDIAFAX, ca, in urma discutiilor purtate in ultimele zile, conducerea clubului intentioneaza sa ii introduca o clauza de reziliere in contract.
"Nu mai vreau sa vorbesc cu nimeni. Il astept pe domnul Copos si o sa discutam. Mi s-a propus o clauza de reziliere a contractului care sa fie introdusa. Nu stiu daca e mare sau mica, nu vreau sa vorbesc sa fac valuri. O sa vina domnul Copos si o sa vedem ce facem. Eu nu vreau decit sa termin contractul pe care il am acum, asa cum e el", a spus nemultumit de intentia conducerii, portarul rapidist.
Danut Coman a adaugat ca nu este de acord nici cu prelungirea contractului sau cu inca un an. "Nu am rezolvat problema cu prelungirea contractului. Eu nu am ce discuta pentru ca mai am doi ani si vreau sa-i duc la capat. Vreau sa se termine totul cit mai repede. Nu am nevoie de discutii de genul acesta. Eu vreau doar sa fiu linistit, sa-mi vad de contractul meu. sint hotarit sa ramin la echipa pina mi se termina contractul, atit si nimic mai mult", a afirmat Coman.
Conflictul dintre Danut Coman si directorul sportiv Viorel Moldovan nu s-a aplanat nici vineri, cei doi avind o discutie mult mai aprinsa. "Am avut o discutie in contradictoriu cu Viorel. Dar eu il inteleg. Mie o sa-mi treaca supararea, iar el nu are nici un motiv sa fie suparat. sint sigur ca nu are nimic cu mine. Nu pot sa spun ca a avut un comportament neadecvat, noi ne-am inteles intotdeauna bine, dar a fost discutia asta. El a venit din concediu si nu stie despre ce e vorba. Nu stiu daca a uitat cum era ca jucator, cred ca a ramas acelasi. Dar din punctul meu de vedere a gresit prin declaratiile pe care le-a facut. Pina la urma, fiecare om greseste", a precizat Coman.
Portarul a mentionat ca va juca in partida amicala cu Sochaux, programata, simbata, in cadrul turneului de pregatire din Elvetia, daca antrenorul Cristiano Bergodi decide ca trebuie sa intre pe teren.
Danut Coman a declarat, saptamina trecuta, inainte de a pleca impreuna cu lotul echipei Rapid in cantonament in Elvetia, ca vrea sa plece din Giulesti, deoarece are o oferta de transfer de 1,2 milioane de euro de la clubul spaniol Levante. Insa miercuri, directorul sportiv al FC Rapid, Viorel Moldovan, a declarat, agentiei MEDIAFAX, ca nu exista nici o oferta pentru Danut Coman si a precizat ca fotbalistul si impresarul sau urmaresc doar o marire a salariului. Ca urmare a acestor declaratii, Coman a refuzat sa joace, miercuri, in partida amicala pierduta cu 0-1 in fata formatiei Bastia. Ulterior, portarul ca a luat decizia de a continua la Rapid, acceptind oferta de majorare a salariului sau anual dupa o discutie cu principalul actionar al clubului, George Copos.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii