Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Conducerea clubului Besiktas incearca sa il convinga pe Lucescu sa revina

Conducerea clubului Besiktas incearca sa il convinga pe tehnicianul Mircea Lucescu sa revina la gruparea din Istanbul, unde acesta a mai antrenat in perioada 2002-2004, sustine cotidianul Aksam.
Potrivit sursei citate, oficialii gruparii turce au decis sa caute un nou antrenor dupa ce tehnicianul Jean Tigana i-a anuntat ca a primit o oferta de la Olympique Marseille si este tentat sa plece la aceasta echipa la finalul sezonului.
Aksam mentioneaza ca Besiktas i-a facut deja o oferta lui Lucescu, tehnician cu care a cistigat titlul in Turcia in 2003. "Pentru ca tehnicianul roman cunoaste bine Turcia, oficialii clubului depun eforturi mari ca sa il convinga sa revina", scrie jurnalul turc.
Cotidianul noteaza ca responsabilii gruparii din Istanbul au in vedere si o varianta de rezerva pentru cazul in care Lucescu nu ar accepta: antrenorul echipei Rubin Kazan, Kurban Berdiyev, care a fost contactat deja de directorul sportiv al clubului Besiktas, Erdil Arpaci.
Numele lui Lucescu, in prezent antrenor la Sahtior Donetk, a fost vehiculat si pentru postul de selectioner al Turciei, saptamina trecuta, dupa ce Fatih Terim a anuntat ca va renunta la conducerea tehnica a nationalei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii