Mergi la conţinutul principal

Conducerea CJ, deranjată de atitudinea unora dintre angajații de la Muzeu

* președintele CJ Brăila, Francisk Chiriac, a vorbit recent despre atitudinea unora dintre angajații Muzeului ”Carol I”, precizând că dacă sunt deranjați de faptul că trebuie să semneze condica la ora 8:00, poate că ar trebui să își dea demisiile * Chiriac a deschis subiectul în contextul apariției unor informații privind intențiile unora dintre angajații de la muzeu de a ieși la pensie anticipat, pe fondul nemulțumirilor legate de regulile impuse mai nou de conducerea interimară a instituției

 

Președintele Consiliului Județean Brăila, Francisk Iulian Chiriac, s-a arătat revoltat de atitudinea unora dintre angajații Muzeului Brăilei ”Carol I”. Plecând de la faptul că, recent, au apărut informații cum că o parte din personalul încadrat al Muzeului ar dori să se pensioneze anticipat pe fondul nemulțumirilor apărute ca urmare a unor decizii luate de conducerea interimară a instituției, Chiriac le-a sugerat angajaților aflați într-o astfel de situație să demisioneze. Asta în special dacă sunt deranjați de faptul că, mai nou, trebuie să semneze condica la ora 8:00.

”Este o alegere personală. Probabil că au motive personale. Că i-a pus cineva la muncă și că atunci când era alt manager stăteau pe acolo. Nu vi se pare corect să semneze condica la ora 8.00? E o oră la care începe un program normal de muncă. Dacă îi supără faptul că trebuie să semneze la ora 8:00, atunci să iasă mai repede la pensie! Eu chiar aș fi mai dur: să își dea demisia odată! Poate că au mai multă treabă acasă și îi încurcăm. Că sunt tineri care au terminat școli, care vor să muncească în muzeu, să își facă activități! Ținem blocată o instituție că «vezi-Doamne» nu și-a mâncat cineva mic-dejunul la 8:30 și vine la ora 9:00 și că trebuie să semneze condica la 8:00. Nu! Din punctul meu de vedere, chiar dacă sunt supărați, singura soluție este să își dea demisia mai devreme și ies la pensie fără niciun fel de problemă!”, a declarat Chiriac.

Întrebat ce se întâmplă în privința organizării concursului pentru manageriatul Muzeului Brăilei ”Carol I”, sursa citată a explicat că deocamdată la conducerea interimară se află cercetătorul științific Costin Emilian Croitoru. De asemenea, că a fost declanșată procedura pentru organizarea concursului de manager.

”Suntem în procedură. Vor veni etapele. Dacă domnul Croitoru se înscrie... Poate sunt și alți doritori. Vedem. Apoi vom avea un nou manager și o să mergem pe un nou contract de management la Muzeu”, a conchis Chiriac.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro