Skip to main content

Conditii de lucru simplificate pentru cererile de plata la "Sapard"

Conducerea Oficiului Judetean de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (OJPDRP) Braila a anuntat ca, de la 1 iulie, se simplifica procedurile de rambursare a cheltuielilor efectuate in cadrul proiectelor finantate prin "Sapard". Practic, de saptamina viitoare, beneficiarii programului vor putea depune direct la oficiu aceste cereri, modalitate prin care se scurteaza timpii de asteptare de la 40 - 50 de zile la 30 de zile, precum si cheltuielile afarente procedurii. De aceleasi simplificari se bucura si beneficiarii OG nr. 59/2006 pentru asigurarea cofinantarii publice pentru proiectele din cadrul Sapard-ului romanesc, acestia putind depune la rindu-le cererile de plata tot la OJPDRP Braila. In plus, conducerea oficiului a subliniat ca noul sistem va fi implementat si pentru proiectele care vor fi finantate prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala, atit in cazul cererilor de plata, cit si pentru depunerea propriu-zisa a proiectelor.
Cu titlu rezolutoriu, OJPDRP Braila a explicat ca nu va mai accepta prelungiri ale termenelor de implementare a proiectelor finantate prin "Sapard", aflate deja in derulare, derogarea urmind a fi acordata numai in cazuri bine justificate si independente de managementul fiecarui proiect.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

winmediaLeaderboard

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu