Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Condamnata pentru ca era sa-si omoare concubinul

In virsta de 26 de ani, fara nici o clasa primara si mama a patru copii facuti in sase ani de concubinaj cu Sofian Mustafa, tigan din Faurei, Lenuta Stefan a fost condamnata, zilele acestea, la 3 ani de inchisoare cu suspendare conditionata a pedepsei sub supraveghere, pe o perioada de 6 ani, pentru tentativa de omor. Satula de certuri si de bataie, asta-vara, tiganca l-a lovit pe concubinul ei cu o cazma in cap, cit pe ce sa-l lase fara suflare. Victima, care a fost salvata de la moarte de neurochirurgii galateni, a avut nevoie de 140 de zile de ingrijiri medicale.
Lenuta Stefan a ajuns sa nu se mai inteleaga cu concubinul ei Sofian Mustafa, de 26 de ani, desi au impreuna patru copii. In ziua de 25 mai 2007, precizeaza procurorul criminalist Mircea Ionescu, de la Parchetul de pe linga Tribunalul Braila, in jurul orei 11.00, Mustafa s-a intors acasa beat, dupa ce daduse peste cap vreo doi litri de vin. Cum era de asteptat, a izbucnit scandalul, din pricina comportamentului violent al barbatului. In locuinta se aflau in acel moment numai doi copii. Initial, Mustafa a incercat sa puna mina pe un cutit, apoi s-a inarmat cu o lopata. Mai iute in miscari, pentru ca nu consumase alcool, tiganca a pus mina pe o cazma si l-a palit pe ibovnic exact in moalele capului, cu taisul, facindu-l KO.
Dupa agresiune, femeia si-a luat copiii si a plecat la maica-sa, care locuieste pe o strada invecinata. Mustafa a ramas lungit in curte, in coma, fiind gasit in stare grava de catre fratele sau, Similica, cel care a sesizat salvarea si politia. Alaturi, zacea cazmaua murdara de singe. Victima a fost transportata, initial, la Spitalul Judetean Braila, apoi la Spitalul Judetean Galati - Sectia Neurochirurgie. Medicii galateni i-au salvat lui Sofian Mustafa viata, insa acesta a ramas infirm pe viata, precizeaza procurorul care a instrumentat cauza.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii