Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Condamnat pentru trafic de influenta

Tribunalul Braila l-a condamnat, zilele acestea, pe Marian C., 33 de ani - individ trimis in judecata pentru comiterea infractiunii de trafic de influenta -, la 6 luni de inchisoare cu suspendare conditionata a pedepsei, dispunind, totodata, confiscarea sumei de 580 lei provenita din savirsirea faptei penale. Inculpatul, care s-a considerat nevinovat pe parcursul derularii anchetei, a dat de inteles ca ar avea influenta pe linga conducerea unei firme de paza si protectie, ca sa obtina bani de la doi insi care solicitau angajarea.
Pe data de 1 august 2006, precizeaza procurorul care s-a ocupat de caz, s-au inregistrat la politie denunturile formulate de Sandel G. si Vasile G. impotriva inculpatului, caruia cei doi i-ar fi oferit, in total, suma de 580 de lei. In schimbul banilor, Marian C. ar fi trebuit sa le faciliteze angajarea la SC "Group 4 Falk Valahia" SRL. Inculpatul - care a lucrat un timp la SPI - il cunostea pe Sandel G. de pe vremea cind era paznic la un camin de batrini din Statiunea Lacu Sarat. In mai 2006, precizeaza anchetatorii, Marian C. s-a oferit sa-l ajute pe Sandel, afirmind ca indeplineste functia de director adjunct pentru zona Braila - Galati al SC "Group 4 Falk Valahia" SRL. El i-a spus acestuia ca, pentru a fi angajat, trebuie sa plateasca diverse sume de bani pentru "analize medicale", pentru "protocol", pentru "legitimatie" si pentru alte "maruntisuri". Asa se face ca, in total, Sandel G. i-a dat inculpatului suma de 275 de lei.
Celalalt reclamant, Vasile G., lucra ca agent de paza la "Concivia" SA, cind a aflat de la Sandel G. despre "pila" lui de la firma de paza si protectie. La sfirsitul lunii iunie 2006, precizeaza anchetatorii, Vasile a fost sunat de catre Marian C., care s-a prezentat drept "director administrativ" la SC "Group 4 Falk Valahia" SRL. Inculpatul s-a intilnit apoi cu Vasile G., reusind sa scoata de la acesta, in mai multe rinduri, suma totala de 300 de lei. Asa cum era de asteptat, cei doi barbati nu au fost angajati si nici nu si-au mai recuperat banii oferiti inculpatului. Anchetatorii spun ca, la un moment dat, ei s-au deplasat la sediul firmei de paza, aflind cu acest prilej ca Marian C. nu are nici o legatura cu SC "Group 4 Falk Valahia" SRL. Cit despre autorul infractiunii, acesta a declarat ca nu-l cunoaste decit pe Sandel G., de la care ar fi imprumutat, mai demult, suma de 300 de lei. Spre ghinionul lui, nu a fost crezut.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii