Mergi la conţinutul principal

Condamnat pentru trafic de influenta

Tribunalul Braila l-a condamnat, zilele acestea, pe Marian C., 33 de ani - individ trimis in judecata pentru comiterea infractiunii de trafic de influenta -, la 6 luni de inchisoare cu suspendare conditionata a pedepsei, dispunind, totodata, confiscarea sumei de 580 lei provenita din savirsirea faptei penale. Inculpatul, care s-a considerat nevinovat pe parcursul derularii anchetei, a dat de inteles ca ar avea influenta pe linga conducerea unei firme de paza si protectie, ca sa obtina bani de la doi insi care solicitau angajarea.
Pe data de 1 august 2006, precizeaza procurorul care s-a ocupat de caz, s-au inregistrat la politie denunturile formulate de Sandel G. si Vasile G. impotriva inculpatului, caruia cei doi i-ar fi oferit, in total, suma de 580 de lei. In schimbul banilor, Marian C. ar fi trebuit sa le faciliteze angajarea la SC "Group 4 Falk Valahia" SRL. Inculpatul - care a lucrat un timp la SPI - il cunostea pe Sandel G. de pe vremea cind era paznic la un camin de batrini din Statiunea Lacu Sarat. In mai 2006, precizeaza anchetatorii, Marian C. s-a oferit sa-l ajute pe Sandel, afirmind ca indeplineste functia de director adjunct pentru zona Braila - Galati al SC "Group 4 Falk Valahia" SRL. El i-a spus acestuia ca, pentru a fi angajat, trebuie sa plateasca diverse sume de bani pentru "analize medicale", pentru "protocol", pentru "legitimatie" si pentru alte "maruntisuri". Asa se face ca, in total, Sandel G. i-a dat inculpatului suma de 275 de lei.
Celalalt reclamant, Vasile G., lucra ca agent de paza la "Concivia" SA, cind a aflat de la Sandel G. despre "pila" lui de la firma de paza si protectie. La sfirsitul lunii iunie 2006, precizeaza anchetatorii, Vasile a fost sunat de catre Marian C., care s-a prezentat drept "director administrativ" la SC "Group 4 Falk Valahia" SRL. Inculpatul s-a intilnit apoi cu Vasile G., reusind sa scoata de la acesta, in mai multe rinduri, suma totala de 300 de lei. Asa cum era de asteptat, cei doi barbati nu au fost angajati si nici nu si-au mai recuperat banii oferiti inculpatului. Anchetatorii spun ca, la un moment dat, ei s-au deplasat la sediul firmei de paza, aflind cu acest prilej ca Marian C. nu are nici o legatura cu SC "Group 4 Falk Valahia" SRL. Cit despre autorul infractiunii, acesta a declarat ca nu-l cunoaste decit pe Sandel G., de la care ar fi imprumutat, mai demult, suma de 300 de lei. Spre ghinionul lui, nu a fost crezut.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu