Mergi la conţinutul principal
Instincte sexuale satisfăcute de faţă cu mai mulţi copii

Condamnat pentru că a violat un minor de 11 ani

judecătorii brăileni au dispus internarea lui Alexandru Marian T., autorul unui viol comis în anul 2015, într-un centru de detenţie pe o durată de 2 ani minor la data săvârşirii faptei, Alexandru l-a batjocorit pe un băiat în vârstă de 11 ani, pe care l-a ameninţat că-l aruncă în canalul de irigaţii victima venise la scăldat, iar violatorul, în vârstă de 16 ani, l-a silit să-l satisfacă oral 

 

Sentinţă în dosarul violului comis în urmă cu doi ani într-o localitate aparţinând comunei brăilene Movila Miresii. Inculpatul Alexandru Marian T. (minor la data săvârşirii faptei) a fost găsit vinovat de comiterea infracţiunii de viol asupra unui minor, în cazul său magistraţii Judecătoriei Brăila dispunând, zilele acestea, măsura educativă a internării într-un centru de detenţie pentru o perioadă de 2 ani. Sentinţa Judecătoriei Brăila nu este definitivă, pentru că inculpatul a declarat apel, iar cazul va fi preluat de magistraţii Curţii de Apel Galaţi.

Alexandru Marian T. a fost trimis în judecată în ianuarie anul trecut, pentru viol comis asupra unui minor în vârstă de 11 ani, din aceeaşi localitate brăileană. Violatorul l-a agresat sexual pe consăteanul său mai mic la jumătatea lunii iulie 2015, însă cazul a ajuns în atenţia poliţiei abia în luna septembrie acelaşi an, pentru că victima nu le-a spus părinţilor ce i s-a întâmplat, de frică şi de ruşine. Dosarul a fost instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.

 

“Ca să se dea mare”, a obligat un copil să-i facă sex oral

Potrivit dosarului de urmărire penală, în ziua de 15 iulie 2015, pe la prânz, victima - un băiat în vârstă de 11 ani, dintr-o localitate aparţinând comunei Movila Miresii - se dusese la scăldat pe canalul de irigaţii aflat la marginea satului. Zona era folosită de majoritatea băieţilor din sat, astfel că n-ar fi trebuit să exsite probleme. La scurt timp, spun anchetatorii, şi-au făcut apariţia doi inşi mai mari, din aceeaşi localitate. Unul dintre vlăjgani, Alexandru Marian T. (care, pe atunci, avea vârsta de 16 ani) a trecut la ameninţări, “ca să se dea mare”. Procurorul care s-a ocupat de caz preciza anul trecut, la finalizarea anchetei penale: “Pentru a-şi arăta superioritatea şi ascendentul fizic şi psihic, acesta i-a solicitat persoanei vătămate să părăsească zona de scăldat, ameninţând-o că, în caz de refuz, va trebui să întreţină un act sexual oral (!). În vârstă de 11 ani, persoana vătămată nu a avut reprezentarea ameninţării inculpatului, motiv pentru care nu a dat curs solicitării de a părăsi zona, continuând să se scalde”

Enervat că nu a fost băgat în seamă, autorul agresiunii sexuale a trecut de la ameninţări la fapte. Astfel, spun anchetatorii, prin constrângeri psihice (l-a ameninţat că-l va bate şi-l va arunca în canalul de irigaţii, ca să se înece) şi profitând de imposibilitatea minorului de a aprecia ceea ce i se întâmplă - profitând totodată de naivitatea copilului - inculpatul Alexandru Marian T. l-a silit pe acesta să-i facă sex oral. Şi nu erau singuri.

Băiatul de 11 ani nu le-a spus părinţilor ce i s-a întâmplat pe canalul de la marginea satului, pentru că-i era ruşine, însă, printre copiii de vârsta lui, s-a răspândit zvonul că a fost silit să-l satisfacă oral pe consăteanul mai mare cu şase ani ca el. Anchetatorii spun că, la un moment dat, copiii din sat începuseră să-l jignească şi să râdă de el.

Sătul să fie luat peste picior de băieţii din sat, în dimineaţa zilei de 7 septembrie 2015, victima de 11 ani şi-a luat inimia în dinţi şi i-a spus tatălui său ce i s-a întâmplat în acea vară de coşmar, iar acesta s-a adresat în aceeaşi zi poliţiei din localitate, reclamându-l pe Alexandru Marian T. şi solicitând pedepsirea acestuia, potrivit legii. Mai trebuie precizat faptul că, la acea dată, cel puţin un băiat, martor la fărădelege, a confirmat agresiunea sexuală comisă de Alexandru asupra minorului în vârstă de 11 ani. 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro