Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Condamnat definitiv pentru tentativa de omor

Tribunalul Braila l-a condamnat definitiv pe Vasile Stoica, 56 de ani, pensionar pe caz de boala, la 3 ani de inchisoare, cu executare in penitenciar, pentru tentativa la infractiunea de omor (art. 20 - 174 Cod Penal). Asta-primavara, Stoica a fost cit pe ce s-o omoare pe Coca Jalba, concubina sa, din pricina ca a fumat la masa. Initial, partea vatamata solicitase 20 de milioane de lei vechi daune civile, dar, pe parcursul procesului, a renuntat la pretentii. Audiat de instanta, inculpatul a declarat ca "regreta mult fapta savirsita". Este si motivul pentru care magistratii i-au aplicat o pedeapsa oarecum modica.
Vasile Stoica locuia de mai multa vreme in concubinaj cu Coca Jalba, in apartamentul acesteia. In ziua de 19 aprilie 2005, in jurul orei prinzului, cei doi s-au asezat la masa si s-au cinstit cu o jumatate de litru de vodca. La un moment dat, femeia a aprins o tigara si, cum Vasile este nefumator, a izbucnit scandalul. Pe fondul consumului de alcool, deranjat totodata de faptul ca ibovnica lui fumeaza in casa, barbatul i-a tras acesteia citiva pumni in cap, dupa care a luat un cutit de pe masa si a injunghiat-o de doua ori, o data in scalp - zona occipitala - si o data in abdomen.
Singerind abundent, victima a alergat pina pe holul blocului, strigind dupa ajutor. Grav ranita, ea s-a prabusit intr-o balta de singe, fiind ulterior transportata de urgenta la spital, pentru ingrijiri medicale. In acest timp, Vasile a abandonat sisul pe podea si a iesit si el pe hol. S-a ingrozit cind a vazut cutitul plin de singe si pe concubina cazuta cu fata in sus, linga balustrada. Politistii sositi la fata locului l-au gasit in casa, in stare de soc. Retinut de catre oamenii legii, Vasile Stoica a fost arestat preventiv, pentru tentativa de omor, la ora actuala el aflindu-se tot dupa gratii.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii