Mergi la conţinutul principal

Concursul de desene “Brăila prin ochi de copil”. Câștigătorii

* în urma jurizării concursului organizat de Asociația “Pentru Adevăr” și cotidianul “Obiectiv”, s-au acordat 9 premii, 8 premii speciale și 9 mențiuni speciale * biciclete, role, skateboard-uri, mobilier pentru copii, jucării și dulciuri, acestea sunt premiile oferite de organizatori * câștigătorii sunt așteptați astăzi și mâine, cu lucrarea în orginal, între orele 12.00-15.00, la sediul redacției “Obiectiv” pentru a intra în posesia premiilor *

 

Concursul de desene “Brăila prin ochi de copil”, organizat de Asociația “Pentru Adevăr” și cotidianul “Obiectiv- Vocea Brăilei” și-a desemnat câștigătorii! Împărțit pe trei secțiuni, 3-6 ani, 7-10 ani și 11-14 ani, concursul s-a adresat tuturor copiilor din municipiu și județ. Aceștia au realizat desene în care au ilustrat cum văd ei Brăila, ne-au trimis lucrările pe mail, iar ieri a avut loc jurizarea acestora. Din cele peste 60 de lucrări primite s-au acordat 26 premii: trei premii I, care constau în biciclete, trei premii II, care constau în role, trei premii III, care constau în skateboard-uri, 8 premii speciale și 9 mențiuni speciale, care constau în mobilier pentru copii, jucării și dulciuri.

Astfel, la categoria 3-6 ani, premiul I a fost câștigat de Sofia Maria Androne (5 ani) de la Grădinița nr. 1 “Narcisa”, premiul II a fost câștigat de Eva Nuțu de la Grădinița nr. 48, iar premiul III l-a obținut Patrick Rusen de la Liceul de Arte “Hariclea Darclee”.

La categoria 7-10 ani, premiul I a fost câștigat de Ioana Coteață (9 ani) de la Școala Gimnazială “Mihai Viteazul”, premiul II de Zoe Igorov de la Școala Gimnazială “Ion Creangă” și premiul III de Ștefan Popa.

La categoria 11-14 ani, premiul I a fost câștigat de Iustin Ivan (13 ani) de la Liceul de Arte, premiul II de Loredana Niță, clasa a VII-a la Liceul de Arte, iar premiul III de Ștefania Borș.

Alegerea lucrărilor premiate a fost făcută de prof. Elisabeta Volcu de la Liceul de Arte “Haricleea Darclee”. Premiile au fost acordate prin contribuția bănească a următorilor sponsori: primarul Marian Dragomir, președintele Consiliului Județean, Francisk Chiriac, Mihai Tudose, europarlamentar PSD Brăila, Daniela Rădulescu, consilier municipal PMP, Asociația “Pentru Adevăr” și cotidianul “Obiectiv”

Pe lângă aceste premii, organizatorii concursului au mai acordat 9 premii speciale și 8 mențiuni speciale. Astfel, trei premii speciale ce constau în jucării, de câte 200 de lei, vor merge la Miriam Bogas (categoria 3 – 6 ani), Maria Palade (categoria 7-10 ani) de la Școala Gimnazială “Vasile Alecsandri”  și Maria Dragomir (categoria 11-14 ani) de la Liceul de Arte. Aceste premii au fost acordate de Centrul Regional European pentru Intervenție Socială. Alte două premii speciale ce constau în mobilier pentru copii oferit de magazinul de mobilă Lonamad, vor ajunge la Giulia Oprea de la Școala Gimnazială “Vasile Alecsandri” (birou) și Andreea Camelia Roșioru (fotoliu pentru copii). Alte trei premii speciale ce constau în torturi de la Cofetăria Marshal au fost câștigate de Alexandra Posa, Alexia Dragu, clasa a V-a la Școala Gimnazială “Vasile Alecsandri” și Andreea Căpățînă de la Liceul de Arte.

În final, mențiuni speciale ce constau în jucării au fost acordate elevilor

Ștefănuț Vizireanu, Diana Fătu, David Nicolas Anton, Ana Maria Scurtu, Bianca Marin, Adelina Sârbu, Robert Pelin și Maria Amalia Neagu de la  Școala Gimnazială Tichilești.

Având în vedere prognoza meteo anunțată pentru săptămâna aceasta, premierea concursului nu se mai poate organiza în Parcul Monument. Așadar, așteptăm câștigătorii să își revendice premiile la sediul redacției “Obiectiv - Vocea Brăilei”, din Strada Mihai Eminescu nr. 56, etaj 2, astăzi, 1 iunie, și mâine, 2 iunie, între orele 12.00-15.00. Precizăm că preșcolarii și elevii trebuie să se prezinte cu lucrarea în original, desenele urmând  a fi expuse publicului într-un spațiu ce va fi decis ulterior.

Partenerul evenimentului a fost Primăria Municipiului Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro