Mergi la conţinutul principal

Concurs pentru agent principal la Serviciul de Pașapoarte Brăila

* Direcția Generală de Pașapoarte scoate la concurs mai multe posturi la servicii din țară, unul fiind pentru agent principal la Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte al județului Brăila

 

Un post de agent principal este scos la concurs la Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte al județului Brăila. Cei interesați sunt așteptați pentru înscriere.

Direcția Generală de Pașapoarte organizează concurs pentru ocuparea a 27 posturi vacante de execuție, prevăzute în statul de organizare al Direcției Generale de Pașapoarte și ale serviciilor publice comunitare de pașapoarte județene. Unul dintre posturi este la Brăila.

Concursul va consta în susținerea unui test scris (test grilă) pentru verificarea

cunoștințelor necesare îndeplinirii atribuțiilor postului în data de 21.05.2022.

Pe site-ul Direcției Generale de Pașapoarte vor fi transmise detaliile specifice desfășurării probei de concurs.

Pentru înscriere, candidații vor depune, exclusiv în format electronic, un dosar de recrutare ce va conține cererea, curriculum-vitae, plus copii ale documentelor care atestă nivelul și specializarea studiilor, la adresa de e-mail a Direcției Generale de Pașapoarte concursuri.dgp@mai.gov.ro

După încheierea perioadei de depunere a dosarelor de recrutare, respectiv în data de 06.05.2022, ora 14:00, niciun document transmis în vederea înscrierii sau completării dosarului nu va mai fi luat în considerare.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro