Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concurs national de proiecte pentru organizatiile de tineret

Autoritatea Nationala pentru Tineret (ANT) organizeaza, in perioada 25 ianuarie - 4 aprilie 2008, la sediul din strada Vasile Conta nr.16, sector 2, Bucuresti "Concursul National de Proiecte - 2008" . Tema competitiei este "Stimularea participarii tinerilor la viata societatii" si se adreseaza Structurilor Asociative de si pentru Tineret.
Perioada de depunere a proiectelor este 5 - 14 martie 2008, zilnic intre 8.30 - 16.00, exceptind zilele de vineri, cind se depun in intervalul orar 8.30 - 13.30. "Tema propusa se raporteaza la directia de actiune intitulata “Implicarea tinerilor in viata publica”, inclusa in Planul Strategic Institutional al Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului si in Programul de sustinere a actiunilor de tineret, denumit in continuare P2 si vizeaza urmatoarele prioritati si tipuri de proiecte referitoare la: stimularea creativitatii tinerilor, sprijinirea de actiuni specifice de voluntariat, dezvoltarea si diversificarea ofertei educationale nonformale pentru tineri. Vor fi incurajate proiectele care propun: stagii, cursuri, concursuri, campanii, tirguri, simpozioane, seminarii, mese rotunde, crearea unor banci de date, realizarea de pagini WEB, tabere, festivaluri, campanii, caravane, simpozioane, seminarii, mese rotunde, tabere tematice, tirguri de ONG, de proiecte, de job-uri, expozitii, lansari de carte, concursuri pe teme de educatie pentru sanatate, prevenirea factorilor de risc, integrare europeana, drepturile omului, actiuni de prevenire si combatere a violentei, de promovare a tolerantei si egalitatii de sanse, a dialogului intercultural, training-uri", ne-a declarat Sorin Constantin, director al Directiei Judetene pentru Tineret Braila.
Reprezentantii institutiei brailene au precizat ca se vor lua in considerare proiectele de tineret inregistrate la Secretariatul ANT pina in data de 14 martie 2008, ora 13.30, inclusiv la sediul Autoritatii Nationale pentru Tineret din Bucuresti, strada Vasile
Conta nr. 16, sector 2. Bugetul alocat se ridica la 350.000 lei.
Organizatiile neguvernamentale din Braila pot obtine date referitoare la concurs accesind site-ul Autoritatii Nationale pentru Tineret, www.e-tineret.ro sau la tel. 0239/61.59.75.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii