Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concurs literar pentru elevi, la Muzeul Brailei

In competitie se pot inscrie elevi din clasele primare si gimnaziale, pe doua sectiuni. Fiecare participant trebuie sa alcatuiasca doua lucrari. O compunere pe tema "Obiectul meu preferat din muzeu", cind poate fi ales orice obiect expus la una dintre sectiile Muzeului Brailei, arheologie, istorie sau arta din expozitia de baza, o lucrare a sculptorului Nicapetre din expozitia de la Centrul Cultural Nicapetre, o diorama sau alt exponat de la Sectia de Stiintele Naturii, un obiect din expozitia de la Casa Memoriala "D.P. Perpessicius" sau de la Casa Memoriala "Panait Istrati". Motivatia alegerii obiectului apartine autorului: originalitatea obiectului ales, calitatile lui artistice, emotii transmise sau orice altceva.
Cea de-a doua compunere va avea tema "Muzeul anului 2035" si poate fi o descriere sau un eseu, o lucrare de anticipatie in care fiecare autor are libertatea de a-si imagina un muzeu al viitorului. Muzeul poate avea orice profil, fara legatura cu Muzeul Brailei.
Cele doua lucrari, cu semnatura elevului si cu precizarea clasei si a scolii la care Invata, trebuie predate la secretariatul Muzeului Brailei din Piata Traian 3, pina la data de 25 martie 2006. Lucrarile cele mai bune vor fi premiate cu carti si alte produse oferite de sponsorii concursului. Cele mai originale lucrari vor fi publicate pe site-ul Muzeului Brailei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii