Mergi la conţinutul principal

CONCURS! Invitații duble la spectacolele ”Bădăranii” și ”Jake și femeile lui”

* urmăriți ediția print a cotidianului ”Obiectiv” de luni până joi, căutați talonul ”Invitație la teatru și participați la concurs!

 

Pentru a treia săptămână la rând, Teatrul ”Maria Filotti” organizează un CONCURS prin care puteți câștiga una din cele două invitații duble la spectacolele din 4 și 5 iunie:

- „Bădăranii”, de Carlo Goldoni, regia Petru Vutcărău – sâmbătă, 4 iunie. ”Bădăranii” este o comedie clasică în trei acte, un spectacol în care trei bărbați își chinuiesc nevestele cu toanele lor și fac pe supărații doar ca să arate ei cine-s stăpânii în casă. Doar că soțiile lor fac tot cum le taie capul și la finalul piesei îi pun la punct pe bădăranii deveniți mielușei. Piesa a fost pusă prima dată în scenă în 1760 la Teatro San Luca cu ocazia Carnavalului de la Veneția, având o istorie remarcabilă în teatru dar și în cinematografie. Un text mereu actual, un veritabil eveniment social, cu caractere înfățișate de Goldoni direct, aspru, fără convenții stereotipe, fără improvizații cu alunecări în grotesc și vulgaritate, în care măștile și costumele de bâlci au fost înlocuite cu fizionomii.

Distribuție: Marcel Turcoianu, Cătălina Nedelea, Ramona Gîngă, Zane Jarcu, Monica Ivașcu, Corina Georgiana Borș, Dan Moldoveanu, Valentin Terente, Adrian Ștefan, Silviu Debu, Ioana Dragu, Ionel Spălatu.

- „Jake și femeile lui”, de Neil Simon, regia Erwin Șimșensohn – duminică, 5 iunie. Această celebră comedie aduce în fața spectatorilor un scriitor de succes și femeile din viața sa, ce apar și dispar, devenind pe rând personaje ale romanelor sale. Jake are relații sentimentale cu probleme. Aflat la a doua căsătorie, în pragul unei crize, Jake examinează toate relațiile cu femeile din viața sa, suprapunând planul imaginar cu cel real, în speranța de a înțelege modul prin care ar putea fi un soț mai bun. Acțiunea se desfășoară în apartamentul new york-ez al scriitorului, unde realitatea și imaginația se amestecă, granița dintre lumea reală și universul din capul scriitorului devenind din ce în ce mai fină, aproape ireală.

Distribuție: Valentin Terente, Petronela Buda, Monica Ivașcu, Elena Andron , Narcisa Novac, Ramona Gângă , Corina Borș, Ioana Ichim/Anastasia Naval.

 

Cum poți participa la concurs?

- Tot ce trebuie să faceți pentru a participa la concurs este să urmăriți ediția print a cotidianului ”Obiectiv” de luni până joi și să căutați talonul ”Invitație la teatru!”.

- Decupați talonul din ziar și completați-l cu răspunsul la întrebarea ”Ce spectacole au loc pe 4 și 5 iunie la Teatrul «Maria Filotti»”?

- Completați apoi talonul cu datele voastre (nume și prenume, vârstă, număr de telefon).

- Taloanele vor fi depuse în urna special amenajată la sediul redacției noastre, pe Strada Mihai Eminescu nr. 56, de luni până miercuri (30 mai-1 iunie), între orele 09.00 - 15.00 și joi (2 iunie) între orele 09.00 - 13.00.

- Câștigătorii invitațiilor duble, câte una pentru fiecare spectacol, vor fi aleși prin tragere la sorți, care va avea loc joi, 2 iunie, la ora 14.00.

- Norocoșii vor fi contactați apoi pentru a intra în posesia invitațiilor. De asemenea, aceștia vor fi anunțați în cotidianul și pe site-ul ziarului ”Obiectiv”, vineri, 27 mai.

Mult succes!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro