Mergi la conţinutul principal

CONCURS! Invitații duble la ”American Buffalo” și ”Fii cuminte, Cristofor!”

* cele două spectacole se regăsesc pe lista premierelor din acest an a teatrului brăilean

 

Vrei să vezi două dintre premierele din acest an ale Teatrului ”Maria Filotti”? Noi te trimitem la spectacol! Intră în concurs și câștigă o invitație dublă la reprezentațiile din weekendul 25 - 26 iunie:

Sâmbătă, 25 iunie – ”American Buffalo”. O comedie neagră, ”American Buffalo” este povestea a trei bărbați care se luptă în urmărirea viziunii lor distorsionate despre visul american. Pe rând, emoționant și cinic, naiv și violent, ”American Buffalo” este o poveste pătrunzătoare despre cum oamenii pot fi corupți pentru a-și trăda idealurile și pe cei pe care îi iubesc. Don Dubrow, proprietarul unui magazin de vechituri, decide să fure colecția de monede a unui client. El cere ajutorul unui tânăr, dar neavând încredere nici în el, Don invită o a treia persoană să i se alăture. Bobby devine un țap ispășitor pe măsură ce complotul de spargere se dezvăluie, iar tensiunile se transformă în suspiciune, furie și violență. Distribuția: Liviu Pintileasa, Emilian Oprea și Adrian Ștefan. Regia: Silviu Debu.

Duminică, 26 iunie - ”Fii cuminte, Cristofor!”. Spectacolul este o comedie spumoasă, scrisă după regulile teatrului bulevardier, care dezbate, cu umor și ironie, o temă mereu actuală: (ne)fericirea conjugală. Piesa abordează tema perenă a familiei și a încercărilor prin care trec partenerii atunci când armonia începutului este erodată de trecerea anilor. Distribuția: Zane Jarcu, Catalina Nedelea, Elena Andron, Marcel Turcoianu. Regia: Marcel Turcoianu.

 

Cum puteți participa la concurs?

- Tot ce trebuie să faceți pentru a participa la concurs este să urmăriți ediția print a cotidianului ”Obiectiv” de luni până joi și să căutați talonul ”Invitație la teatru!”.

- Decupați talonul din ziar și completați-l cu răspunsul la întrebarea ”Ce spectacole au loc pe 25 și 26 iunie la Teatrul «Maria Filotti»?”.

- Completați apoi talonul cu datele voastre (nume și prenume, vârstă, număr de telefon).

- Taloanele vor fi depuse în urna special amenajată la sediul redacției noastre, pe Strada Mihai Eminescu nr. 56, de luni până miercuri (20 - 22 iunie), între orele 09.00 - 15.00 și joi (23 iunie) între orele 09.00 - 13.00.

- Câștigătorii invitațiilor duble, câte una pentru fiecare spectacol, vor fi aleși prin tragere la sorți, care va avea loc joi, 23 iunie, la ora 14.00.

- Norocoșii vor fi contactați apoi pentru a intra în posesia invitațiilor. De asemenea, aceștia vor fi anunțați în cotidianul și pe site-ul ziarului ”Obiectiv”, vineri, 24 iunie.

Mult succes!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro