Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concurs de stringere de deseuri reciclabile

Simbata dimineata, in fata Primariei, a avut loc un spectacol sustinut de elevii Palatului Copiilor. Au cintat si au dansat, de la cei mai mici, gigilici de 3-4 anisori, pina la fetite si baietei mai mari care si-au demonstrat calitatile vocale.
Cu aceasta ocazie s-au oferit si premiile concursului de colectare de deseuri reciclabile, initiat de Eco-Alpex. Au participat 22 de scoli, trei fiind chiar din mediul rural: Gemenele, Tichilesti si Cuza Voda.
S-au strins 9.382 de kilograme de hirtie si Pet-uri. Pe primul loc s-a situat Liceul "Cerna" cu 2.882 de kilograme, pe locul II a fost Scoala nr. 21 cu 1.919 kilograme, iar pe locul III Scoala "Ion Creanga" unde s-au strins 860 de kilograme. Fiecare scoala amintita a primit o cupa si premii asigurate de Asociatia "Dedeman". Tot pe Platoul Primariei a fost organizata si o expozitie cu jucarii realizate de copii din deseuri reciclabile.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii