Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concurs de fizica si chimie, la Liceul "Mihail Sebastian"

Simbata, se desfasoara, la Liceul Teoretic "Mihail Sebastian", a doua editie a concursului de fizica si chimie "Nucleul". Participa 76 de elevi, dintre care 35 la chimie si 41 la fizica. Directorul liceului, prof. Georgeta Rusu, afirma ca acest concurs a fost initiat in ideea de a incuraja elevii de la licee si grupuri scolare sa studieze cele doua discipline de concurs. "Concursul de fizica si chimie este o reala provocare pentru elevii ce-si declina talentul in cele doua domenii, dar si pentru fiecare cadru didactic indrumator. Avem astfel sansa de a demonstra si totodata de a intari conceptia conform careia scoala noastra se defineste prin doua trasaturi esentiale: profesionalism si creativitate. Dorim sa facem din aceast concurs un teren de afirmare pentru toti liceenii braileni pasionati de studiul fizicii si al chimiei", a declarat directorul liceului.
Cistigatorilor li se ofera premii in bani si culegeri obtinute de la diferiti sponsori, printre care se numara membri ai comitetelor de parinti si profesori.
Concursul este organizat de profesorii Liliana Marin, Daniela Dima si Iuliana Calciu. In desfasurarea probelor sint implicati inspectorii de specialitate, prof. Mihail Dafinei si prof. Daniel Panturu, conducerea liceului prof. Georgeta Rusu si Georgeta Rosca si profesori din alte licee.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii