Skip to main content

Concurs de fizica si chimie, la Liceul "Mihail Sebastian"

Simbata, se desfasoara, la Liceul Teoretic "Mihail Sebastian", a doua editie a concursului de fizica si chimie "Nucleul". Participa 76 de elevi, dintre care 35 la chimie si 41 la fizica. Directorul liceului, prof. Georgeta Rusu, afirma ca acest concurs a fost initiat in ideea de a incuraja elevii de la licee si grupuri scolare sa studieze cele doua discipline de concurs. "Concursul de fizica si chimie este o reala provocare pentru elevii ce-si declina talentul in cele doua domenii, dar si pentru fiecare cadru didactic indrumator. Avem astfel sansa de a demonstra si totodata de a intari conceptia conform careia scoala noastra se defineste prin doua trasaturi esentiale: profesionalism si creativitate. Dorim sa facem din aceast concurs un teren de afirmare pentru toti liceenii braileni pasionati de studiul fizicii si al chimiei", a declarat directorul liceului.
Cistigatorilor li se ofera premii in bani si culegeri obtinute de la diferiti sponsori, printre care se numara membri ai comitetelor de parinti si profesori.
Concursul este organizat de profesorii Liliana Marin, Daniela Dima si Iuliana Calciu. In desfasurarea probelor sint implicati inspectorii de specialitate, prof. Mihail Dafinei si prof. Daniel Panturu, conducerea liceului prof. Georgeta Rusu si Georgeta Rosca si profesori din alte licee.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu