Mergi la conţinutul principal

Concurs de admitere pentru viitorii jandarmi, la Academia de Poliție. Jandarmeria a început recrutarea

* sunt 10 locuri alocate Jandarmeriei Române pentru învățământul cu frecvență – domeniul de licență “Drept” * alte 100 de locuri sunt cu taxă și sunt alocate personalului Ministerului Afacerilor Interne, pentru învățământul la distanță, iar alte 70 sunt pe ordine publică * cei care doresc să devină jandarmi sunt așteptați pentru înscriere până la data de 8 iulie

 

Viitorii jandarmi sunt așteptați să se înscrie pentru ocuparea posturilor disponibile la Academia de Poliție. Inspectoratul de Jandarmi Județean Brăila recrutează candidați pentru participarea la concursul de admitere organizat în anul 2022 la Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” București – Specialitatea Jandarmi. Pentru această sesiune, au fost aprobate în vederea scoaterii la concurs următoarele locuri: 10 locuri alocate Jandarmeriei Române la Facultatea de Poliție, pentru învățământul cu frecvență – domeniul de licență “Drept”, specialitatea “jandarmi”; 100 locuri cu taxă alocate personalului Ministerului Afacerilor Interne la Facultatea de Poliție, pentru învățământul la distanță (ID) – domeniul de licență “Drept”; 70 locuri alocate la Facultatea de Poliție pentru învățământul cu frecvență – domeniul de licențăștiințe militare, informații și ordine publică”, specialitatea “jandarmi” (din care 2 locuri pentru romi, 2 locuri pentru maghiari și 2 locuri pentru alte minorități). Astfel, după cum se arată în comunicatul de la Jandarmeria Brăila, sunt 62 locuri alocate Jandarmeriei Române; 3 locuri alocate SIE; 5 locuri alocate SPP. Alte 7 locuri sunt alocate Jandarmeriei Române la Facultatea de Poliție pentru învățământul cu frecvență redusă – domeniul de licențăștiințe militare, informații și ordine publică”. Locurile sunt comune pentru femei și bărbați. “Cei interesați să se înscrie la concursul de admitere trebuie să completeze cererea-tip de înscriere și să o transmită, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail resurseumane@jandarmeria-braila.ro, până la data de 8 iulie 2022, inclusiv n zilele de sâmbătă și duminică. Ulterior, întregul dosar de recrutare trebuie depus până la data de 22 iulie 2022”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Brăila. Toate detaliile necesare sunt disponibile în anunțul postat pe site-ul unității, www.jandarmeria-braila.ro, secțiunea “Carieră”. Pe durata concursului, candidații trebuie să verifice permanent site-ul Jandarmeriei Brăila ori avizierul unității, deoarece vor fi postate și alte detalii cu privire la procedura de recrutare. Jandarmii urează mult succes candidaților și îi așteaptă în echipă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro