Mergi la conţinutul principal

Concurs de îndemânare pe bicicletă pentru copii

Asociaţia Bike Works organizează, duminică, 27 septembrie, ediţia a IV-a a concursului de îndemânare pe bicicletă pentru copii, "Juniorii Pedalează", în parcarea centrului Brăila Mall.
Astfel, începând cu ora 9.00, copiii cu vârste între 6 si 14 ani sunt aşteptaţi să-şi demonstreze îndemânarea pe bicicletă. Pentru aceasta, organizatorii au deschis înscrierile pe site-ul oficial al concursului, juniorii.bikeworks.ro.
În funcţie de vârstă, cei mici vor avea de parcurs pe bicicletă un traseu care va cuprinde mai multe tipuri de obstacole, de la treceri printre jaloane, la traversarea unei scânduri înguste sau mutarea unui recipient cu apă de la un punct fix la altul. La final, copiii vor fi răsplătiţi cu diplome, trofee, medalii şi produse oferite de sponsori. Asociaţia Bike Works promovează mersul în siguranţă pe bicicletă şi de aceea trebuie ştiut că micuţii intră în concurs numai dacă poartă căşti de protecţie. Evenimentul se va desfăşura pe un circuit închis, zona de concurs de la centrul comercial fiind izolată faţă de maşini şi marcată corespunzător.
"Cotinuăm să facem ceea ce ne-am propus încă din statut, promovarea mersului pe bicicletă sub toate formele lui, iar concursurile pentru copii sunt unul din pilonii acestei promovări, acesta stimulând pasiunea pentru ciclism de la vârste fragede", a declarat Silviu Negoiţă, preşedintele Asociatiei Bike Works.
Toate detaliile concursului, de la regulament până la înscrieri, se regăsesc pe site-ul concursului, juniorii.bikeworks.ro.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro