Mergi la conţinutul principal

Concurs “Plastilina jucăușă” - „magie, jonglerii și acrobații cu Marin Sorescu”

• concursul a ajuns la a cincea  ediție

 

Sâmbătă, 18 mai 2024, elevii brăileni au făcut „magie, jonglerii și acrobații cu Marin Sorescu” în cadrul Concursului Școlar Județean de modelaj al Liceului de Arte „Hariclea Darclee”, ”Plastilina jucăușă”, ediția a V-a. Concursul a reunit elevi de la Liceul de Arte, Școala Gimnazială ”Ion Creangă”, Școala Gimnazială ”Al. I. Cuza”, Școala Gimnazială ”Ion Băncilă”, Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul”,  Școala Gimnazială ”Fănuș Neagu” și Școala Gimnazială ”Mihu Dragomir”.

Însoțiți de părinți și cadre didactice, participanții au pășit cu emoție pragul Palatului Culturii Brăilene – LYRA, gazda concursului din acest an. Programul zilei a fost intens, desfășurându-se în mai multe etape: realizarea lucrărilor de către copii, susținerea unui recital  de pian oferit de elevii Liceului de Arte ”Hariclea Darclee”, coordonat de profesorul Ionuț Vlad, urmat de festivitatea de premiere și expoziția  lucrărilor.

Talentul copiilor, experiența dobândită de aceștia pe parcursul edițiilor anterioare, mânuțele pricepute care au lucrat cu spor și pasiune au reprezentat încununarea muncii depuse de organizatorii concursului: prof. înv. primar Paula Orzan, prof. Lucian Constantin și prof. Elisabeta Volcu.

”Rezultatele obținute de elevi au fost pe măsura muncii lor și merită din toată inima felicitări alături de părinții și cadrele didactice care i-au susținut în tot acest timp”, au transmis organizatorii concursului.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro