Mergi la conţinutul principal

Concurenţă mare pentru posturile din sursă externă la ISU Brăila

• pentru cele trei posturi de subofiţer s-au înscris 101 persoane, dintre care numai 29 au reuşit să depună dosarul în volum complet • pentru celelalte două posturi de ofiţer s-au înscris 56 de persoane şi au depus dosarele de concurs doar 32 • concursurile pentru angajare din sursă externă se vor desfăşura în perioada 15-20 decembrie

 

Cele cinci posturi scoase la concurs din sursă externă la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Dunărea” Brăila a stârnit ambiţia a peste 150 de persoane de a îmbrăca uniforma militară. Din păcate, testarea psihologică, evaluarea medicală, dar şi condiţiile de încadrare au decimat numărul mare de candidaţi, iar după expirarea perioadei de depunere a dosarelor au mai rămas în concurs doar 61.

Concret, pentru cele trei posturi de subofiţer (subofiţer operativ princial la Inspecţia de Prevenire - Compartimentul Control şi activităţi preventive, subofiţer tehnic principal la Serviciul Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei - Compartimentul Comunicaţii şi subofiţer tehnic principal la acelaşi serviciu, Compartimentul Tehnologia Informaţiei) s-au înscris 101 persoane. Însă la concurs vor fi primiţi doar cei care au fost declaraţi “apt” atât la evaluarea medicală, cât şi la cea psihologică, şi îndeplinesc toate condiţiile cerute. Până vineri, ultima zi de depunere a dosarelor în volum complet, s-au prezentat doar 29 de persoane din cele 101 câte s-au înscris.

Pentru celelalte două posturi de ofiţer (ofiţer specialist la Centrul Operaţional - Misiuni protecţie civilă şi ofiţer specialist la Structura de Securitate - Componenta de Securitate pentru tehnologia informaţiilor şi comunicaţiilor) s-au înscris mult mai puţini, comparativ cu numărul candidaţilor pentru funcţiile de subofiţeri. Astfel, au formulat cerere de înscriere la concurs 56 de persoane, iar până vineri au fost depuse doar 32 de dosare.

Concursurile pentru ocuparea posturilor de execuţie vacante se vor desfăşura în perioada 15-20 decembrie 2018 şi vor consta în susţinerea unui test scris, pentru verificarea cunoştinţelor necesare îndeplinirii atribuţiilor postului.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro