Mergi la conţinutul principal

Concert vocal-simfonic la Casa Tineretului

* evenimentul are loc miercuri, 15 mai, de la ora 19.00 * invitații serii sunt: bas-baritonul Răzvan Georgescu și naista Gina Sandu, fiică a Brăilei și absolventă a Liceului de Arte „Hariclea Darclée”

 

 

 

Filarmonica „Lyra - George Cavadia”, în parteneriat cu Consiliul Județean Brăila și Primăria Municipiului Brăila organizează miercuri, 15 mai, ora 19.00, la Casa Tineretului, un Concert vocal-simfonic susținut de Orchestra de Cameră „George Cavadia”, dirijată de Silviu Deaconescu. Prezintă prof. Alexandra Gurgu, secretar muzical al Filarmonicii „Lyra - George Cavadia” Brăila. Biletele pentru concert se pot achiziționa de la Agenția Filarmonicii „Lyra - George Cavadia”, Strada Ana Aslan nr. 29, Brăila, sau online, de pe platforma BLT.ro.

https://www.blt.ro/concert-vocal-simfonic-de-paste.html. Invitații serii sunt: bas-baritonul Răzvan Georgescu, pe care iubitorii de munzică cultă au avut plăcerea să-l asculte în a doua ediție a SUBITO - Festivalul național al muzicii de cameră și naista Gina Sandu, fiică a Brăilei și absolventă a Liceului de Arte „Hariclea Darclée”.

Dimensiunile sacrificiului suprem și profunzimea suferinței întru mântuire sunt trăiri care persistă și ne transformă însăși percepția asupra bucuriei. Concertul vocal-simfonic din data de 15 mai, de la Casa Tineretului, preia această substanță și o transpune în repertoriul ce tratează atât latura spirituală a existenței cât și bucuria de a fi. Invitații serii, bas-baritonul Răzvan Georgescu și naista Gina Sandu sunt exponenții acestui dualism concentrat în concepția dirijorală a maestrului Silviu Deaconescu, care va profita de potențialul sonor și de maleabilitatea Orchestrei de cameră „George Cavadia”, spre încântarea dumneavoastră”, ne-a precizat prof. Alexandra Gurgu.

Evenimentul de miercuri, 15 mai, este rodul parteneriatului Filarmonicii „Lyra - George Cavadia” Brăila cu Flarmonica Pitești, semnat de managerii celor două instituții, Petrea Gogu și Gabriel Niță, parteneriat ce implică promisiunea unei colaborări fructuoase și care debutează prin invitația adresată celor trei muzicieni prezenți în cadrul concertului și care fac parte din colectivul filarmonicii piteștene: Silviu Deaconescu, Gina Sandu și Mădălin Sandu (concertmaestru al Filarmonicii Pitești).

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro