Mergi la conţinutul principal

Concert senzaţional Goran Bregovic la Bucureşti

• celebrul artist se întoarce în România, alături de “Wedding and Funeral orchestra” pe 29 septembrie, la Arenele Romane din Bucureşti • în deschiderea concertului vor urca pe scenă Bosquito şi Timpuri Noi • Goran Bregovic le promite fanilor un show de zile mari, în cadrul căruia îi va purta prin toate albumele şi hiturile care l-au făcut celebru

 

Binecunoscutul cântăreţ Goran Bregovic revine în România pentru un show de senzaţie, pe 29 septembrie, la Arenele Romane din Bucureşti. Artistul va concerta alături de “Wedding and Funeral orchestra” şi le promite fanilor un spectacol pe cinste, în care va avea grijă să cânte piese de pe toate albumele sale, dar şi hiturile care l-au făcut celebru. Alături de acesta, în deschidere, vor urca pe scenă trupele Bosquito şi Timpuri Noi. Potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor, s-a stabilit şi programul evenimentului. Astfel că la ora 19:00 se vor deschide porţile; între 19:30 - 20:00 va performa trupa Timpuri Noi; 20:20 - 21:00 - Bosquito; urmând ca între 21:20 - 23:00 să urce pe scenă Goran Bregovic.

Biletele pentru acest concert sunt disponibile online pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizica iabilet, dar se vor găsi şi la intrare, în seara concertului. Din acelaşi comunicat aflăm că la intrare, biletele vor avea următoarele preţuri: Categoria A (cu loc în tribună în sectoarele K şi E ale Arenelor Romane) - 200 lei; Categoria B (fără loc, în faţa scenei) - 130 lei; Categoria C (cu loc pe scaun sau fără loc, în spatele Categoriei B, în Arenă) - 100 lei. Trebuie subliniat că acest concert are loc în aer liber. Cei interesaţi de eveniment sunt sfătuiţi să verifice programul final pe Facebook sau pe bestmusic.ro cu 3 zile înainte de concert. Pentru show-ul Goran Bregovic la Bucureşti au fost puse în vânzare doar 4.000 de bilete, pentru a avea suficient spaţiu de dans, anunţă organizatorii. Adresa exactă a locaţiei unde se va ţine concertul este: Arenele Romane, Parcul Carol, strada Cuţitul de Argint nr. 3, Bucureşti. Un eveniment BestMusic Live Concerts.

 

Ce trebuie să ştie participanţii la concert

După cum se precizează în cadrul comunicatului de presă emis de organizatori, accesul în incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) începând cu ora 19:00, iar startul concertelor se dă la 19:30. După deschiderea porţilor, participanţii pot sosi la orice oră doresc pentru a-şi vedea trupele favorite. Este interzis accesul cu: sticle, conserve; mâncare sau băuturi de orice fel; artificii, arme, obiecte periculoase; obiecte cu laser (pointere, brichete cu laser); umbrele (se recomandă pelerine de ploaie în caz că vremea va fi rea); aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil); aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale; animale de companie; persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare. Organizatorii nu vor stoca şi nu vor păzi obiectele prezentate mai sus pe durata evenimentului. La intrarea în locaţie toţi participanţii vor fi perchezitionaţi de către agenţii de securitate. Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice. Va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor în caz de nevoie.

În cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi, vânzarea acestora făcându-se pe bază de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate. Vânzarea produselor pe bază de jetoane facilitează o servire mai rapidă. Contravaloarea jetoanelor rămase se returnează la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal.

Copiii cu vârsta sub 2 ani au acces gratuit şi trebuie să fie însoţiţi de un adult posesor de bilet valid. Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe bază de bilet şi doar dacă aceştia sunt însoţiţi de către un adult posesor de bilet valid. Organizatorii nu recomandă prezenţa la concert a copiilor fără căşti de protecţie! Zgomotul foarte puternic poate dăuna auzului celor mici.

Accesul în spaţiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului. Părăsirea perimetrului Arenelor Romane, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăseasca zona de eveniment o pot face, dar la ieşire brăţara le va fi ruptă şi dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-şi cumpere alt bilet. Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreţ. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfăşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. Se recomandă achiziţionarea biletelor doar din punctele de vânzare autorizate.

De asemenea, important de ştiut este că accesul în zonele A şi B de la Arenele Romane se va face pe baza brăţării primite la intrare. Spectatorii cu acest tip de bilete au acces şi în Zona C a festivalului. Posesorii de bilete în Zona C nu vor primi brăţară. Zona C se află exact în spatele zonei B şi asigură acces şi pe scaunele din Arenele Romane, mai puţin sectoarele K şi E care sunt dedicate zonei A. Toate biletele din zona A sunt cu loc pe scaun, dar spectatorii pot coborî în Arenă în zona B sau C. Locurile pe scaune se ocupă în ordinea sosirii la locaţie, acestea neavând numere alocate.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro