Mergi la conţinutul principal

Concert extraordinar de pian la patru miini

Miine, incepind cu ora 11.00, in sala de spectacole a Scolii Populare de Arte si Meserii "Vespasian Lungu" are loc un concert extraordinar de pian la patru miini, sustinut de tinerii pianisti Corina Raducanu si Eugen Dumitrescu. Din programul concertului "tesut" de Corina si Eugen fac parte lucrari de J. S. Bach, W. A. Mozart, J. Brahms, F. Liszt si George Enescu. In prezent doctoranzi ai Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, Corina Raducanu si Eugen Dumitrescu au sustinut numeroase recitaluri si concerte atit in Romania cit si in Italia, Ungaria si Germania. Anul acesta au obtinut Premiul II la Festivalul Muzicii Maghiare si Mentiune la Concursul International "Pietro Argento", din Italia. In deschiderea recitalului, elevele Scolii Populare "Vespasian Lungu", Ana Diaconu si Irina Buleac, de la clasa de pian a profesorului Mircea Petrescu, vor interpreta "Tema cu variatiuni", de S. Rahmaninov si "Valsul nr. 6", de F. Chopin.
"Acest eveniment este rodul colaborarii noastre cu Centrul Cultural "Dunarea de Jos" - Sectia Scoala de Arte Galati, care a creat deja traditie in organizarea unor evenimente comune de un real interes precum si oferirea cadrului de manifestari pentru promovarea tinerelor talente", a punctat directorul Scolii Populare de Arte si Meserii "Vespasian Lungu", prof. George Romeo Bunea.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

Obiectiv Vocea Brailei 2022

Continutul acestui site este proprietatea SC Double P Media SRL. Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul SC Double P Media SRL

Analiza WEB