Mergi la conţinutul principal

Concert dedicat Zilei Internaționale a Copilului

• evenimentul va avea loc astăzi, 29 mai, ora 18.30, la Casa Tineretului, iar intrarea este liberă • concertul este organizat de Filarmonica „Lyra - George Cavadia” în colaborare cu Consiliul Județean Brăila, Liceul de Arte „Hariclea Darclee”, Primăria Municipiului Brăila, Liceul de Arte „Dimitrie Cuclin” Galați și Liceul de Arte „Victor Giuleanu” Râmnicu Vâlcea

 

Astăzi, 29 iunie, de la ora 18.30, la Casa Tineretului, are loc Concertul simfonic educativ dedicat Zilei Internaționale a Copilului, organizat de Filarmonica „Lyra - George Cavadia”, în colaborare cu Consiliul Județean Brăila, Liceul de Arte „Hariclea Darclee”, Primăria Municipiului Brăila, Liceul de Arte „Dimitrie Cuclin” Galați și Liceul de Arte „Victor Giuleanu” Râmnicu Vâlcea. Intrarea la concert este liberă.   

„Talentul sădit în sufletul fiecărui mic muzician, acel CEVA care îl împinge spre performanță, trebuie descoperit, scos la lumină și pus în valoare. Filarmonica „Lyra George-Cavadia” Brăila este din nou în dulcea ipostază de a vă prezenta astfel de tineri, care-și acumulează de aici resursele spre zborul lor în a survola marea muzică. În calitate de soliști, ori ca membri ai Miniorchestrei de cameră a Filarmonicii „Lyra- George Cavadia” Brăila, ei vor contribui, alături de profesorii lor și de instrumentiștii filarmonicii, la crearea Concertului simfonic educativ dedicat Zilei Internaționale a Copilului”, a precizat prof. Alexandra Grugu, secretar muzical al Filarmonicii „Lyra - George Cavadia” Brăila, moderatorul evenimentului cultural-educativ de astăzi.

Toți cei prezenți la concert vor fi martorii unor momente muzicale aparte, alături de Miniorchestra de cameră a Filarmonicii „Lyra - George Cavadia”, dirijată de prof. Marian Cristi Stroe, și de soliștii: prof. Ioana-Luminița Vasile (soprană), Anda Ștefania Baciu (soprană), Ștefan Holiartoc (corn, Galați) și Alexandru Zamira (vioară, elev al Liceului de Arte „Haricleea Darclee” Brăila).

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro