Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concert de Pasti la biserica "Sf. Treime" de pe strada Belvedere

Duminica, 23 aprilie 2006, incepind cu ora 10.00 - in prima zi a Invierii Domnului -, in sala mare a bisericii "Sfinta Treime" de pe strada Belvedere nr. 14 -, va avea loc un concert de Pasti, sustinut de corul bisericii, cu participarea prof. Iosif Cojocaru (vioara), master al Universitatii de Muzica din Bucuresti, a sopranei Eugenia Preoteasa si a fiicei acesteia, Lavinia Preoteasa (pian), cistigatoarea unei burse de studii in SUA. In cadrul manifestarii, pastorul Mihai Dumitrascu, de la biserica "Emanuel" din Galati, va transmite un mesaj legat de Invierea Domnului Iisus Hristos. Concertul de Pasti va fi reluat duminica dupa amiaza, la ora 18.00.
In alta ordine de idei, corul de copii de la "Sfinta Treime" a evoluat, duminica trecuta (16 aprilie), in Sala Dalles, precum si in biserica "Buna Vestire" din Bucuresti, interpretind mai multe pise clasice pe teme pascale. Amintim din repertoriul celor 30 de micuti: "Osana", "Halleluyah Adonai" (ebraica), "Menuet" de Bach (flaut), studiu din Czerny (pian), "Laudati-L toti pe Domnul", "La toata lumea". Tot pe 16 aprilie, dar la Braila, au evoluat mai multi studenti ai Universitatii de Muzica din Bucuresti, corul de la "Sfinta Treime", precum si actorul Valentin Voicila, care a recitat poeme cu subiecte pascale.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii