Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concert de Craciun pe Esplanada

In preajma Sfintelor Sarbatori ale Nasterii Domnului, Fundatia "Diaconia" din Braila a pus la punct o serie de actiuni specifice, care sa aduca spiritul Craciunului in casele brailenilor de toate virstele. Astfel, simbata, 17 decembrie 2005, incepind cu ora 17.00, in sala mare a bisericii crestine baptiste "Sfinta Treime", de pe strada Belvedere 14, ONG-ul brailean organizeaza un Concert de Craciun, cu participarea extraordinara a grupului vocal-instrumental "Evanghelic" din Bucuresti. Dirijat de Emanuel Balaceanu, grupul este alcatuit din 40 de studenti si absolventi ai Universitatii de Muzica din Bucuresti atit coristi, cit si instrumentisti. Vor fi interpretate piese clasice, colinde si "Traditional Spirituals", avindu-i ca autori pe G. F. Handel, D. G. Kiriac, St. Adams, O. Barton, J. H. Hopkins, Bartholdy. Grupul "Evanghelic" va mai evolua la aceeasi biserica duminica, 18 decembrie 2005, incepind cu ora 10.00.
Simbata, 17 decembrie 2005, la ora 19.30, grupul vocal-instrumental "Evanghelic" va sustine un Concert de Craciun pe Esplanada, in colaborare cu Primaria Braila. Manifestarea se adreseaza brailenilor de toate virstele. Actiuni asemanatoare vor mai fi organizate de Fundatia "Diaconia" in Ajunul Craciunului (24 decembrie 2005), la biserica "Sfinta Treime" - program special pentru copii - si a doua zi, de Craciun, la orele 10.00 si 17.00.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii