Mergi la conţinutul principal

Concert Bosquito în The Music Pub Brăila

Formaţia românească Bosquito va concerta la Brăila în acest weekend. Braşovenii vor urca pe scena The Music Pub (Strada Mihai Eminescu nr. 56), sâmbătă, 9 mai, pentru un show de zile mari. Evenimentul este programat să înceapă la ora 21:00, iar preţul unui bilet (contribuţie pentru artişti) este de doar 40 de lei. Cei interesaţi de concert pot face rezervări la numărul de telefon: 0746/479.279. Bosquito este o formaţie românească fondată de Radu Almăşan. Trupa combină stilul rock cu cel latino şi cu o gamă largă de alte influenţe precum muzică ţigănească, balcanică, până la elemente simfonice. Între anii 2002 - 2005 trupa s-a bucurat de un real succes, lansând o serie de melodii care au ajuns pe prima poziţie a topurilor din România. Deşi bazele formaţiei au fost puse la sfârşitul anului 1999, membrii acesteia au adoptat ca dată oficială de înfiinţare ziua de 14 februarie 2000. Bosquito înseamnă în prezent: Radu Almăşan (voce, chitară acustică, chitară electrică, muzicuţă), Ciprian Pascal (voce, chitară acustică, chitară electrică, mandolină), Austin Jesse Mitchell (bass, synth, keys), Dorin Ţapu (tobe, chitară acustică, chitară electrică, percuţie).
De precizat că trupa a lansat până în prezent 5 albume: "Bosquito" (2000), "Sar scântei" (2001), "Cocktail Molotov" (2003), "Fărâme din soare" (2004) şi "Babylon" (2014).

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro