Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concert Alternosfera, RoadkillSoda și Cosmos în Buzunar la Arenele Romane

* evenimentul este programat să aibă loc pe 17 septembrie, la Arenele Romane din București * potrivit unui comunicat de presă emis de organizatori, biletele la eveniment se pot achiziționa online

 

Trupele RoadkillSoda și Cosmos în Buzunar deschid concertul Alternosfera ce va avea loc pe 17 septembrie la Arenele Romane din București. Trupa Alternosfera revine în capitală cu un concert de zile mari, anunță organizatorii. Potrivit acestora, așa cum fanii trupei s-au obișnuit deja, evenimentul va beneficia de o producție specială, cu sunet, lumini și proiecții dedicate, iar grupul din Chișinău va susține un program extins. În deschidere vor urca formațiile RoadkillSoda și Cosmos în Buzunar.

”RoadkillSoda și-a început activitatea în 2011, iar pentru cei care au chef de iureș, caută un soundtrack pentru o stare chill sau sunt blocați în paradoxul de la mijloc, sound-ul celor de la RoadkillSoda își face treaba și gâdilă starea care trebuie. Cel mai recent album al lor, «Sagrada»,  este cel de-al 6-lea release RoadkillSoda, conține 12 piese și a fost lansat exclusiv pe vinil și pe toate platformele online de streaming. Până în prezent, RoadkillSoda a lansat 3 single-uri de pe viitorul album. Cosmos în Buzunar vine din Republica Moldova și este un proiect muzical independent format în martie 2016. Muzica pe care o cântă combină diferite stiluri muzicale precum cold wave, synth wave, synth-pop, electronică, IDM, ambient și progressive techno. Sunt pasionați de sound-ul lor așa că folosesc diverse instrumente pentru a-l prezenta publicului”, se precizează în comunicatul emis de organizatori.

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în două etape la prețuri diferite:

În varianta ”sale” acestea costă: 74 lei - Acces General / 105 lei - Golden Circle / 149 lei - VIP; În varianta ”La acces”: 90 lei - Aces General / 120 lei - Golden Circle / 160 lei - VIP.

Zona Golden Circle se află în fața scenei și este limitată la 500 de bilete. Zona VIP se află la înălțimea de 2 metri, pe o platformă și are bar dedicat. Fanii din zona VIP au acces mai rapid în locație și un giftpack. Show-ul are loc în aer liber.

La prețul tuturor biletelor se adaugă și comisionul de emitere bilet de 5 lei. Copiii sub 7 ani au acces gratuit în zonele Acces General și Golden Circle dacă sunt însoțiți de un adult posesor de bilet valabil. Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman și pe terminalele Selfpay. Online se poate plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment BestMusic Live Concerts, E.rent și Sphere Records, powered by ROCK FM.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii