Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Comunitatea Rușilor Lipoveni ecologizează plaja lipovenească

* "Vă așteptăm sâmbătă, 18 septembrie 2021, la ora 10.00, în fața sediului Comunității Rușilor Lipoveni din Brăila, Strada Alexandru Davilla, nr.13", este îndemnul președintelui CLR, Maria Milea

 

După acțiunile de întreprinse, în mod constant, de angajații Direcției Silvice Brăila, care adună tone de gunoi (mai ales de la Plaja Perla), tot mai mulți brăileni se alătură acțiunilor de ecologizare a plajelor situate pe malul Dunării.

Săptămâna aceasta, persoane particulare și instituții publice brăilene au distribuit în mediul virtual apelul președintelui Comunității Rușilor Lipoveni din Brăila, Maria Milea, care îi îndeamnă pe concitadini să i se alăture sâmbătă, 18 septembrie, pentru a participa, în calitate de voluntari, la o amplă acțiune de ecologizare a Plajei Lipovenești, situată în vecinătatea orașului. Acțiunea de ecologizare pusă la punct de Comunitatea Rușilor Lipoveni Brăila este susținută de Comunitatea Rușilor Lipoveni din România (CRLR), împreună cu întreprinzători particulari brăileni și este organizată în parteneriat cu Primăria Municipiului Brăila.  

"Vă așteptăm sâmbătă, 18 septembrie 2021, la ora 10.00, în fața sediului Comunității Rușilor Lipoveni din Brăila, Strada Alexandru Davilla, nr.13. Vă rugăm, dacă se poate, să veniți cu mijloace de transport proprii, dar vom avea la dispoziție și un microbuz. Materialele necesare sunt asigurate de sponsorii noștri. De asemenea, la pauză, toți participanții vor primi cafea, apă, pizza și vor putea urmări un moment artistic asigurat de tinerii noștri. Vă așteptăm în număr cât mai mare!", a fost îndemnul președintelui CRL Brăila, Maria Milea, preluat inclusiv pe pagina de Facebook a Muzeului Brăilei "Carol I".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii