Mergi la conţinutul principal

Comunicat de presă. Grupul Tesla: 350 de locuri de muncă bine plătite în Brăila

* investiția ar urma să fie operațională până vara viitoare * Conducerea Tesla Group mulțumită de cooperarea cu administrația Dragomir

 

Într-un comunicat de presă,Tesla Energy Storage SRL, o companie a Grupului Tesla, a anunțat că investiția de la Brăila este în ultima etapă a procesului de autorizare: Autorizația de construire a fabricii. ”Fabrica noastră din Brăila, acoperind o suprafață de 45.000 de metri pătrați, este destinată

să fie o piatră de temelie a operațiunilor grupului nostru. Cu o capacitate de producție a Sistemelor

de Stocare a Energiei pe Electrice în Baterii (BESS) de 4 gigawatt-oră, această facilitate va dubla

capacitatea noastră inițial anticipată. Suntem mândri să împărtășim că acest proiect va crea până

la 350 de locuri de muncă înalt calificate și bine plătite, contribuind semnificativ la economia și

comunitatea locală”. Sursa citată a ținut să precizeze că ”am avut sprijinul autorităților locale, care au fost esențiale în facilitarea investiției noastre până acum. Cooperarea cu Primăria Brăila a fost si va fi continuă și esențială pentru asigurarea realizării cu succes a acestui proiect”. Comunicatul de presă semnat de Dušan Lichardus CEO & Founder TESLA Group se încheie astfel:

”Așteptăm cu nerăbdare următorii pași urmând să devenim pe deplin

operaționali până în cursul verii viitoare, atingându-ne viziunea de creare a soluțiilor inovatoare de stocare a energiei”.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro