Mergi la conţinutul principal

Comuna Ulmu se alătură localităților care au obținut finanțare pentru înființarea sistemului de distribuție a gazelor

• este vorba despre fonduri prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” • potrivit președintelui PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, comuna Ulmu a obținut suma de 14.310.000 lei • liberalul a ținut să îi mulțumească primarului comunei Ulmu, Vasile Bănică, dar și fostului primar al comunei Mircea Vodă, Alexandru Moșescu, precizând că și acesta s-a implicat foarte mult în realizarea proiectului

 

În tabăra PNL Brăila continuă cursa anunțurilor legate de finanțările obținute de localitățile din județul nostru pentru înființarea sistemului de distribuție a gazelor naturale. Bani veniți prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”. Președintele liberalilor brăileni, deputatul Alexandru Popa, a emis miercuri-seară un comunicat de presă pentru a informa că și comuna Ulmu se numără, mai nou, printre localitățile care beneficiază de acest sprijin de la nivel central. Potrivit PNL-istului, banii alocați către Ulmu se ridică la valoarea de 14.310.000 lei.

”Comuna Ulmu se află printre localitățile brăilene care beneficiază de finanțare prin Programul național de investiții «Anghel Saligny», pentru înființarea sistemului de distribuție a gazelor naturale. Mai precis, a fost alocată suma de 14.310.000 lei pentru obiectivul de investiții «Înființare sistem inteligent de distribuție gaze naturale în satele Ulmu și Jugureanu, aparținătoare comunei Ulmu». Îi mulțumesc domnului primar Vasile Bănică pentru implicare și, de asemenea, îi mulțumesc și domnului Alexandru Moșescu, fiindcă a fost unul dintre oamenii care s-a implicat foarte mult în realizarea proiectului. După cum îl cunosc eu, probabil că dacă dumnealui era azi primar la Mircea Vodă, comuna respectivă ar fi fost racordată la rețeaua de gaze naturale”, a declarat Popa.

Parlamentarul a ținut să adauge că atât primarul din Ulmu cât și fostul primar al comunei Mircea Vodă au colaborat bine și și-a manifestat speranța că acest scenariu se va mai repeta și în viitor.

”Important este că cei doi au lucrat foarte bine ca echipă la Ulmu și rezultatul se vede: proiectul despre care vorbeam a primit finanțare. Îmi propun ca alături de colegii mei, Vasile Bănică și de Alexandru Moșescu, să facem și în viitor lucruri bune pentru cetățenii din Ulmu și din Mircea Vodă, a conchis Popa.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro