Mergi la conţinutul principal

Componența noului CLM: PSD – 16 consilieri, PNL- 3 consilieri, AUR – 3 consilieri, SOS – 1 consilier

• la alegerile locale din 2020 liberalii au obținut 7 mandate de consilier local

 

S-a aflat care va fi componența noului Consiliu Local Municipal Brăila, pe baza scorului obținut de partide la alegerile locale din 9 iunie. În total sunt 23 posturi de consilieri locali municipali, după rezultatele ultimului recensământ, iar 16 dintre acestea vor reveni candidaților Partidului Social Democrat, 3 vor merge la reprezentanții Partidului Național Liberal, 3 la Alianța pentru Unirea Românilor și 1 la SOS România.

În funcție de ordinea de pe lista cu care PSD s-a înscris la alegeri, cei 16 consilieri locali ar putea fi: primarul Marian Dragomir, viceprimari Doinița Ciocan și Alexandru Crican Jantea, actualul consilier municipal Eugen Sorin Boșneag, medicul Cristiana Voineag, de asemenea consilier municipal actual, la fel ca Daniel Tudose, Valentin Pătârlăgeanu, Cornelia Neacșu, Andrei Dan Vărzaru, Ionuț Răzvan Orzan, Mihai Adrian Goanță, Petru Gojan, Florin Dumitru, Silvia Bobi, Ștefan Adrian Tîmplaru și Andreea Mirela Marcu. Cum primarul Marian Dragomir a obținut un nou mandat, acesta se va retrage de pe listă, iar cel de-al 16-lea consilier PSD va fi Sorin Oancea.

La PNL, cele trei mandate de consilieri locali ar putea fi ocupate de Cătălin Canciu, Nicoleta Ivașcu  și Radu Ștefănuț. Precizăm că la alegerile locale din 2020 liberalii au obținut 7 mandate de consilier local.

La AUR, cei trei reprezentați în CLM ar putea fi Florin Eugen Cârligea, Daniela Rădulescu și Gabriel Dumitru Dima..

La SOS România, singurul consilier local va fi Ionel  St. Alexandru.

Asta nu înseamnă că aceste nume rămân bătute în cuie. Unii se pot retrage, alții ar putea fi ”retrași”, cert este că, probabil, pe săptămâna viitoare am putea ști exact componența. Ca și în mandatul trecut, este clar că ambii viceprimari vor fi de la PSD, având în vedere numărul mare de consilieri social-democrați.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro