Mergi la conţinutul principal

Competiţie de Kickboxing organizată de DGA. Lupta împotriva corupţiei naşte doar câştigători

acesta a fost mesajul transmis cu ocazia unei competiţii de Kickboxing, desfăşurată ieri, fiind organizată de Serviciul Judeţean Anticorupţie Brăila, în colaborare cu clubul sportiv “Urban Warrior Gym concursul  s-a organizat cu ocazia împlinirii a 13 ani de activitate a Direcţiei Generale Anticorupţie

 

Cu prilejul împlinirii a 13 ani de activitate, Direcţia Generală Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Brăila, în colaborare cu clubul sportiv “Urban Warrior Gym” Brăila a organizat o competiţie de Kickboxing.  Au participat sportivi de la club şi sportivi de la K1 Galaţi, cu vârste cuprinse între 7 şi 13 ani. Mesajul transmis cu ocazia competiţiei a fost unul interesant: “Lupta împotriva corupţiei naşte doar câştigători!”.

Dan Căpăţînă, antrenor şi fondator al Clubului Sportiv “Urban Warrior Gym” Brăila: “Competiţia s-a organizat cu ocazia împlinirii a 13 ani de activitate a Direcţiei Generale Anticorupţie, în colaborare cu Urban Warrior Gym Brăila. Au participat 15 sportivi de la clubul nostru şi 15 sportivi de la K1 Galaţi, cu vârste cuprinse între 7 şi 13 ani. Toţi copiii au primit, la final, diplome şi medalii. Au fost premiaţi de către lucrătorii din cadrul DGA, apoi au avut ocazia să facă poze cu echipamentele lucrătorilor. Cu această ocazie, mesajul DGA şi al Clubului Sportiv Urban Warrior Gym este că încurajăm copiii să practice un sport. Sportul înseamnă sănătate, disciplină, respect şi ajută la formarea caracterului”.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro