Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Comisia de Disciplina a aminat judecarea incidentelor de la Steaua - Rapid

Comisia de Disciplina a FRF a aminat pentru data de 11 mai judecarea incidentelor provocate de suporterii giulesteni la partida Steaua - Rapid, scor 0-2, din cadrul etapei a XXV-a a Diviziei A.
Solicitarea de aminare a venit din partea secretarului general al FC Rapid, Constantin Zotta, prezent, miercuri, la sedinta Comisiei de Disciplina.
"Nu eram pregatiti sa ne aparam. Vrem sa facem rost de caseta de la Jandarmerie pentru a identifica persoanele din galeria noastra care nu au avut un comportament civilizat. Este dreptul nostru sa cerem aminare", a explicat Zotta.
In timpul partidei Steaua - Rapid, disputata duminica, galeria echipei giulestene, postata la tribuna I, a aruncat doua torte aprinse la tribuna 0, incidentele fiind consemnate in raportul observatorului de joc.
Zotta a declarat ca clubul Rapid a mai fost amendat pentru petarde si fumigene aruncate pe stadion in Cupa UEFA. "Am mai fost amendati pentru astfel de lucruri si probabil ca in final aceasta va fi decizia si aici", a mentionat Zotta.
Comisia de Disciplina a FRF nu a judecat, miercuri, incidentele de la finalul meciului Steaua - Rapid, cind jucatorii giulesteni au behait si i-au injurat pe jucatorii stelisti.
"Nu am primit nici o sesizare si nu avem cum sa judecam. Daca nimeni nu s-a simtit lezat, noi ce sa facem?", a spus presedintele comisiei, Doru Viorel Ursu.
De asemenea, Constantin Zotta considera ca nu stie la ce faceau aluzie fotbalistii antrenati de Razvan Lucescu cind behaiau. "Chiar nu-mi dau seama. Poate aveau glume intre ei. Chiar era o poanta ca Ionut Stancu si-a cumparat niste oi la Craiova, dar nu cred ca se refereau la asta", a afirmat Zotta ironic.
Intrebat daca se teme ca pe acest final de campionat unele partide ar putea fi aranjate, oficialul rapidist a raspuns: "Ma gindesc ca orice se poate intimpla, am vazut si la campionate mai mari, dar eu am incredere in loialitatea celor ce conduc fotbalul romanesc".
Tot miercuri, Comisia de Disciplina a luat urmatoarele decizii: o etapa de suspendare si amenda de 56 de euro pentru jucatorul echipei FC National, Hristu Chiacu; ratifica decizia luata de Comitetul Director al FC Vaslui de suspendare a jucatorului Catalin Cursaru pina la finele contractului.
Membrii comisiei au decis aminarea judecarii memoriilor introduse de CCA impotriva directorului executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea (pentru 11 mai) , impotriva presedintelui Consiliului de Administratie al FC Farul, Gheorghe Bosinceanu (pentru 17 mai) si impotriva presedintelui Consiliului de Administratie al FC Steaua, Gigi Becali (pentru 17 mai).
De asemenea, s-a aminat pentru 17 mai judecarea memoriului introdus de FC Vaslui impotriva presedintelui executiv al clubului Otelul Galati, Marius Stan, la cererea reclamatului.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii