Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Comisarul sef (r) Antonel Colceag a fost prins baut la volan

Fostul adjunct al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Braila, comisar sef (r) Antonel Colceag, a fost depistat de oamenii legii conducind un autoturism, desi se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Pentru ca a incalcat normele rutiere in vigoare, comisarul a fost sanctionat contraventional cu 200 lei si i s-a ridicat permisul de conducere, pentru o perioada de trei luni.
Totul s-a intimplat miercuri seara, in jurul orei 21.00, dupa ce cms. sef (r) Antonel Colceag a iesit din incinta unui restaurant situat pe strada 1 Decembrie 1918. Surse autorizate ne-au precizat ca in momentul respectiv in zona se afla un echipaj de Politie care, observind ca mergea ezitant si ca s-a urcat totusi la volan, a plecat in urmarirea sa. Traseul parcurs, in viteza, a fost strada Stefan cel Mare, G-ral Eremia Grigorescu, Plevna, b-dul Independentei, b-dul A.I. Cuza, strada Polona si Golesti, oprindu-se in parcarea interioara a blocului in care locuieste. Dupa ce s-a dat jos din autoturismul "Renault" cu numarul de inmatriculare BR-03-AEN, proprietate personala, fostul adjunct al IPJ Braila a incuiat masina si s-a indepartat de aceasta.
Politistii l-au legitimat si i-au solicitat sa sufle in aparatul etilo-test, dar acesta, initial, a refuzat. I s-a adus la cunostinta ca in aceasta situatie va trebui sa fie condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de singe, in vederea stabilirii gradului de alcoolemie. Ulterior, a acceptat sa fie testat, rezultatul fiind 0,19 mg/litru alcool pur in aerul expirat. Oamenii legii i-au intocmit proces-verbal de contraventie, pe care a refuzat sa il semneze si i-au ridicat permisul, in vederea suspendarii.
Reamintim ca, in mai putin de doua saptamini, fostul "numarul doi" al Politiei brailene, comisarul sef (r) Antonel Colceag, in prezent pensionar, a fost trimis in judecata in doua dosare penale instrumentate de procurorii galateni. Daca la sfirsitul lunii octombrie, el era deferit instantei pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, pe motiv ca ar fi falsificat citeva procese-verbale (dosarul "Ancheta"), la inceputul aceste luni a fost trimis in judecata pentru transmitere de informatii cu caracter secret (clasificate), infractiune prevazuta de Legea Sigurantei Nationale (Legea 51/ 1991).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii